Witam...
Mam problem gdyz w moim MK3 nie swieca mi swiatla STOP i niebardzo wiem w czym tkwi problem. Zerkalem na bezpiecnzik, nawet go podmienilem ale nic nie pomoglo...zarowki oczywiscie sprawdzilem i takze sa OK! Dziwi mnie to, ze nie swieci zadna zarowka! Czy ktos moze wie co powinienem jeszcze sprawdzic? Autko dopiero kupilem i myslalem, ze to tylko zarowka....
dzieki z gory za pomoc,
Kuba
NIEDZIAłAJąCE śWIATłA "STOP"
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- kuba82wroc
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
Witam to bedzie czujnik przy pedale hamulca ja tez to tydzien temu miałem co prawda w MK2 ale to samo bezpieczniki ok zarówki tez wiec wypiołem ten czujnik z kostki i ponaciskałem ten guzik kilka razy i podłaczyłem i smiga popróbuj albo jak nie pomorze to trzeba go wymienic jak nie bedzie poprawy to zepnij razem kabelki i jak sie zapala to wina czujnika Pozdrawiamkuba82wroc pisze:Mam problem gdyz w moim MK3 nie swieca mi swiatla STOP i niebardzo wiem w czym tkwi problem. Zerkalem na bezpiecnzik, nawet go podmienilem ale nic nie pomoglo...zarowki oczywiscie sprawdzilem i takze sa OK! Dziwi mnie to, ze nie swieci zadna zarowka! Czy ktos moze wie co powinienem jeszcze sprawdzic? Autko dopiero kupilem i myslalem, ze to tylko zarowka....
- kuba82wroc
- Mały gagatek
- Kontakt: