zdrowie mamy jest najwazniejsze nie masz za co przepraszacKamilW pisze:o postepach tych prac bede informowal na bierzaco w tym temacie, przepraszam wszystkich ktorzy we mnie wierzyli
Budowa turbodoładowanego silnika benzynowego - pomocy!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- kaczor4011
- Forumowy spamer :)
golf mk3 1.8 -> 1.4 TDI http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=458986
polo 6n2 1.4 TDI http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2918729#2918729
golf mk2 1.6 TD -> 1.9D US style http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=866160#866160
polo 6n2 1.4 TDI http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2918729#2918729
golf mk2 1.6 TD -> 1.9D US style http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=866160#866160
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
Witam po dlugiej przerwie, na szczescie z mama wszystko skonczylo sie dobrze, obylo sie bez operacji i wszystko zmierza w dobrym kierunku a ja wracam do projektu. Duzo czytalem, rozmawialem ze specjalistami z branzy i nauczylem sie wielu nowych rzeczy.
Projekt wraca ale stopniowo, udalo mi sie skompletowac wtrysk digifant 1 i praktycznie caly silnik PG ktory bedzie baza dla nowej 200 konnej jednostki, silnik jest juz zlozony do wysokosci bloku, glowica zlozona z elementow z roznych silnikow tez juz jest, najpierw zalozona bedzie do silnika 1,6 celem sprawdzenia dzialania wszystkich elementow, pozniej do tegoz ze silnika zaloze turbosprezarke i zobacze jak wszystko ze soba wspolgra, jesli wszystko bedzie ok to skonczony zostanie silnik PG i zalozona w weakacje do samochodu. O wszelkich postepach bede informowal
Projekt wraca ale stopniowo, udalo mi sie skompletowac wtrysk digifant 1 i praktycznie caly silnik PG ktory bedzie baza dla nowej 200 konnej jednostki, silnik jest juz zlozony do wysokosci bloku, glowica zlozona z elementow z roznych silnikow tez juz jest, najpierw zalozona bedzie do silnika 1,6 celem sprawdzenia dzialania wszystkich elementow, pozniej do tegoz ze silnika zaloze turbosprezarke i zobacze jak wszystko ze soba wspolgra, jesli wszystko bedzie ok to skonczony zostanie silnik PG i zalozona w weakacje do samochodu. O wszelkich postepach bede informowal
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
No niestety ze smutkiem oglaszam ze projektu nie koncze. Zastopowaly mnie fundusze, los i ceny benzyny. Takze wszystkie zdobyte czesci zostaly sprzedane. Ale jako ze sotal mi ten fajny ABS, glowica i pare gratow to mysle nad swapem na troche przerobione 1,8. Takze dzieki za wszelkie wsparcie i sorki ze zrobilem smaka.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
sorry ze tak powiem co powiem...Ale ten projekt mial taki final zanim powstal na lamach forum.... nie bylo opcji zeby wyszedl w tych kosztach i mysle ze tworca wkoncu to zrozumial....KamilW pisze:No niestety ze smutkiem oglaszam ze projektu nie koncze. Zastopowaly mnie fundusze, los i ceny benzyny. Takze wszystkie zdobyte czesci zostaly sprzedane. Ale jako ze sotal mi ten fajny ABS, glowica i pare gratow to mysle nad swapem na troche przerobione 1,8. Takze dzieki za wszelkie wsparcie i sorki ze zrobilem smaka.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
dobra to dam ci zarobic, kupie wszystkie gratu ktore kupiles nowe po cenie dwa razy wiekszej niz podales... mozesz zarobic 100 procent.... juz kiedys pisalem o tych prognozach cenowych ale dalem sobie spokoj, zeby wyniki obejrzec...KamilW pisze:a powiem ci ze nie, bo mialem juz wszystko gotowe - najbardziej zrazila mnie kwestia spalania i to ze po prostu teraz nie mam czasu na takie zabawy.evolution pisze:nie bylo opcji zeby wyszedl w tych kosztach i mysle ze tworca wkoncu to zrozumial....
A propos wygralem zgrzewe browara dzieki Tobie, daj znac to wysle ci ze 6 co bys nie byl smutny:)
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
Nie mam niczego juz prawie. Wszystko poszlo. Zostawilem sobie tylko tego ABS, w sumie go wyremontowalem na cacy i brdzie super na swapa. Skrzynie tez mam na swapa, sprzeglo takze bede cos dzialal. A do projektu moze kiedys sie wroci... kto wie. Tyle ze z ciut lepszym zapleczem i troche wieksza kasa zeby tak kombinowac nie trzeba bylo. I nie bojcie sie jeszcze utre nosa Jackowi. A te piwa sobie wypij - ja nie lubie