W takim razie jesteś pierwszy w kolejce bo ja rezygnuję.Zainteresowały mnie bardziej indiglo jednakOntario pisze:a byłbym zainteresowany, PW poszło
[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
tarcze indiglo kosztują 250 PLN z inwerterem , ja dodatkowo kupiłem jesczze panel indiglo do nawiewów...farba fluorescencyjna do wskazówek - trzeba by jeszcze diody UV ...kupa kasy i zachoduPruszkowiak pisze:Zainteresowały mnie bardziej indiglo jednak
czyli upgrade zegarów z mk3 juz mnie kosztował troche, jeśli doliczyć alu ramki za 70 PLN
a jak kupisz zegary z mk4 i sprzedasz oryginalne z mk3 to praktycznie dołożysz 100 PLN..
co do paliwa to jest do zrobienia, wyginając pływak lub wstawiając płytke z mk4
w tej chwili pełny bak to 0 paliwa - pusty bak to 50%, czyli wskazówka pokazuje - zresztą patrzy się na przebieg i np tankuje przy 800km
ja zmieniam pod naporem mojej połowy no i kolorystycznie zgram sie bardziej z wskaźnikami AutoGauge
ja zmieniam pod naporem mojej połowy no i kolorystycznie zgram sie bardziej z wskaźnikami AutoGauge
te panele indiglo własnie świecą tak troche na seldynowo jak Autogauge i radio
zegary z MK4 mają taki intensywny niebieski
mojej kobiecie bardziej podobają się oryginale z białymi obwódkami tak jak miałem wczesniej, wiec sie ucieszy ...Ontario pisze:Zegary kupione/sprzedane
[ Dodano: Wto Maj 22, 2007 11:36 ]
no i wskazówki są czerwone w mk4 a teraz pomalowałem je na pomaranczowo...
tylko trzeba bedzie chyba ze 2 diody UV rzucić z góry...choć u MAPETA w miare od samych tarcz się podświetlały wskazówki
tak, mam tez panel nawiewów...a pod panel pokręteł tez wziąłes?
zostało mi full farbki fluorescencyjnej do wskazówek więc jak ktoś z Wawy to mogę uzyczyć ...
zobaczymy jak to zagra z ori podświetleniem... trzeba by diody UV ze 4 założyć na górze coby sie te wskazówki rozświetlały....chociaż i tak jest ładnie
a propos konkretów, bo gadamy o jakichś pierdółkach no to cały czas kombinuje z dodaniem gnojówki, jestem na dobrej drodze, a nawet jedynie słusznej...
-
- Mały gagatek
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Bardzo ładnie wygląda to wszystko razem
Mógłbyś jeszcze w panelu nawiewów podświetlić sobie napis "AirCondition"
Mógłbyś jeszcze w panelu nawiewów podświetlić sobie napis "AirCondition"
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Passat 1.8T - projekt K04
folia indiglo jest na całym panelu, a świeci tam gdzie światło przebija... wiec chyba napis air condition chyba nie przepuszcza światłaChmielu pisze:Mógłbyś jeszcze w panelu nawiewów podświetlić sobie napis "AirCondition"
zdjęcia nie oddają rzeczywistego efektu....
ale i tak najbardziej rajcuje mnie CB - POLECAM !!