Co to i do czego sluzy??? MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Co to i do czego sluzy??? MK3
niedawno mialem przyjemnosc jezdzic III cabrio jakas wersja karmann csy jakos tak ale niewazne, obejrzalem sobie autko bo calkiem calkiem tylko ten silnik1,6 no zajrzalem do bagaznika a tam moim oczom ukazal sie dziwny przedmiot, miawicie z lewej strony bagaznika , zaraz przy nadkolu jest takie cos ukryte ukryte za oslona odkrecana jest tak jakby ciezarek, zadnych kabelkow nie uswiadczylem, czy to jest jakies wywazenie autka?? ajk to nazwac i jakie spelnia role???
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
pompy to ja mam dwie , nazywaja sie lewa i prawa reka a nie mam foto bo ten samochod zniknal w sobote, zostal skradziony ale za dwa tygodnie sie znajdzie .to jest jak chleb razowy maly podluzny taki z foremki, jest z jakiegos metali a moze zeliwa w kazdym razie masywne, i jak sie go dotknie i sprobujesz przekrzywic go w osi podluznej to lekko sie da ale zaraz wraca na polozenie z lekkim drganiem, jest ustytuowane to jest przy lewym blotnkiu od strony bagaznika wzdluz auta.jak sie auto znajdzie to postaram sie jakies zdjecia podeslac.no zagadka nielada.
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!