[mk2] Przeróbka soczewki (+fotoporada)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie mniej niz 500 to ile wiecej ale ile. A zrobił byś to jeszcze raz ??
i czym rozkleiłes klosz ??
i czym rozkleiłes klosz ??
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a kolejene bedą lepsze czy jak ??
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
aha a to dopiero bedziesz zaczynał to robić ??
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
- zajac
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
pewnie soczewka z lampa nie chce sie zmiescic bo jest za dluga od strony komory silnika
i jeszcze takie pytanie jaki bylby efekt jesli by sie nie pomalowalo odblyskow rozproszy sie czy cos
przyjal bys zamowienie na skonstruowanie takich lampek ?? i jakie byly by koszta oczywiscie z terminem ok 2 miesiecy albo dluzej
i jeszcze takie pytanie jaki bylby efekt jesli by sie nie pomalowalo odblyskow rozproszy sie czy cos
przyjal bys zamowienie na skonstruowanie takich lampek ?? i jakie byly by koszta oczywiscie z terminem ok 2 miesiecy albo dluzej
Ostatnio zmieniony wt cze 19, 2007 20:52 przez zajac, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
- maxgt
- Gadatliwa bestia
- Auto: mk4 2.8 4m, lupo
- Silnik: BDE
- Kontakt:
jeżeli nie pomalujesz odbłysnika to nic sie nie rozproszy, jeżeli chodzi o długość lampy to mam jeszcze pod maską rpeka i od strony filtra powietrza jest już bardzo ciasno ,pomiędzy obudową filtra a kablem do żarówki może ze 5 mm, od strony aku luz.
lampki mógł bym zrobić no problemo,tylko pozostaje kwestia kto graty załatwia, jestem w trakcie robienia innych na bixenonie, jak by był ktoś zainteresowany to te które mam teraz na samochodzie moge oddać za jakieś rozsądne pieniądze, bixenona nie bede miał zamiaru sprzedać
co do tego ile bym chciał za zrobienie takich lampek to czekam na propozycje na pw, mówie o kosztach roboty, bo koszta materiału to różne czasami soczewki da sie wyszarpać w dobrej cenie
pozdro i zapraszam do mojego tematu
link w podpisie
lampki mógł bym zrobić no problemo,tylko pozostaje kwestia kto graty załatwia, jestem w trakcie robienia innych na bixenonie, jak by był ktoś zainteresowany to te które mam teraz na samochodzie moge oddać za jakieś rozsądne pieniądze, bixenona nie bede miał zamiaru sprzedać
co do tego ile bym chciał za zrobienie takich lampek to czekam na propozycje na pw, mówie o kosztach roboty, bo koszta materiału to różne czasami soczewki da sie wyszarpać w dobrej cenie
pozdro i zapraszam do mojego tematu
link w podpisie
Ostatnio zmieniony śr cze 20, 2007 02:58 przez maxgt, łącznie zmieniany 1 raz.
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt: