Apsik, na tych fotach masz założone jakieś inne fele?? bo to chyba nie są twoje rsy
Na zlocie miałem założone RSy [pierwsze foto przy torach], a w drodze na i do mam zwykłe BBS RA 7Jx15" [foto na stacji benzynowej]
adam81 pisze:Powodzenia w dalszych pracach
Dzięki, ale plany jak narazie skromne, bo większość już zrobiona (moim zdaniem)
zajac pisze:ile masz gleby z tylu i jakie kolo(caly rozmiar i opona)
kurcze
nie wiem ile gleby
siedzi tak że na RSach przod 8Jx15" + 10mm dystans z oponą 195/45, a tył 8,5Jx15" z oponą 195/50 to palca pomiedzy błotnik a opone nie wciśniesz (dotyczy wszystkich kół)
ale kal można jezdzić tylko w austrii/niemczech bo tam sa drogi na to [wyobraźcie zobie ze na takiej glebie ocierania było sporadyczne,ale to chya w wiekszosci zasluga zawiasu KW V2], przednia dokładka 3palce nad ziemią, podobnie jak miska olejowa
RMK pisze:I co tam u Apsika słychać ? coś się dzieje czy osiadłeś na laurach po wsee ? >
Ehhh historia ... że hej
Wracając z Wsee gdzieś przed granica poszedł siemering w Laderze, silnik strawił 1,5l oleju
dojechalem na szczescie do domu o wlasnych silach i Lader już u Barteza
T^eraz nie dość ze stoi w garażu bez Ladera to jeszcze bez szyberdachu, bo go dałem do malowania
(wczesneij go nie wyciagałem wiec nie był malowany
ale juz w poniedzialek bedzie z powrotem
Jeżeli sie o te "laury" rozchodzi ;P to jest tak że na Wsee kupilem sobie 4ro punktowe 3" pasy SPARCO z homologacją FIA do 2009r
i wnętrze od razu wygląda poważniej z szerokim pasem i zapinką 'quick-release'
W miarę wakacyjnego napływu $$$ bedzie sie myslało o sprzęgle i skrzyni, bo temat już urabiam ze 2 lata
i cos to sie odkłada i odkłada, ale sprzęgło o dziwo radzi sobie bez problemu (ten kto napisał że seria wytrzyma i 300Nm to miał rację)
A co do samego silnika to pracuje jak złoto, około 17000km od modyfikacji i jak dotychczas zero wycieków itp. dlatego też jak narazie nie mam zamiaru go ruszać chociaż jakiś tam awaryjny plan modów jest
Jak chłopaki dośla mi fotki z Wsee to wkleję tu jakieś nowe
Pozdro i jeszcze raz dzieki za Wasze opinie