Czy czujnik temperatury chlodnicy moze byc odpowiedzialny ..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
a kto tu piszę poematy ja tylko z mojego doświadczenia bo miałem ten sam problem.chcę to dobrze opisać.
Lubelski Klub VW na http://www.vaglublin.pl" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszamy
majoVWka 2007,2009,2010,2011.2012
vagnysa 2011
vwmania 2008,2009
majoVWka 2007,2009,2010,2011.2012
vagnysa 2011
vwmania 2008,2009
ff
zgodnie jak obiecywalem wypiąłem wtyczke od czujnka ktory dobiera mieszanke paliwa idealne obroty zero plywania kichania z wydechu wszystk ow normie takze jutro wymienie na nowy zobaczymy bez niego chodzi jak zlotko i co najwazniejsze nie gasnie
[ Dodano: 30 Maj 2007 21:56 ]
zaczelo se znowu znowu gasnie jutro jade do elektryka aby odpial mi alarm mechanik powiedzial mi ze wszystko jest oki wymienilismy kompa wtryskiwacz iskra jest piekna tylko nagle przestaje podawac paliwo nie leci poprostu i gasnie w momecie jak ma nabrac temperatury moze alarm fksuje i odlancza lub robi jakies spiecie :/ ja juz naprawde mam dosc niemam pojecia co sie dzieje
[ Dodano: 30 Maj 2007 21:56 ]
zaczelo se znowu znowu gasnie jutro jade do elektryka aby odpial mi alarm mechanik powiedzial mi ze wszystko jest oki wymienilismy kompa wtryskiwacz iskra jest piekna tylko nagle przestaje podawac paliwo nie leci poprostu i gasnie w momecie jak ma nabrac temperatury moze alarm fksuje i odlancza lub robi jakies spiecie :/ ja juz naprawde mam dosc niemam pojecia co sie dzieje