MK2GTD (by Apsik) - The Twin Brother
Moderator: G0 Karcio
- robertg1972
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Apsik
- Powered by G60
- Kontakt:
No to po lakierowaniu ... oczywiscie było 3 tyg. opóźnienie i Worthersee dla GTD nie wypaliło, ale pierwsze foty w nowym lakierze:
A to już fotki z wczorajszych i dzisiejszych prac (składanie)
Jutro kolejna porcja fotek ... moze juz auto będzie umyte
A to już fotki z wczorajszych i dzisiejszych prac (składanie)
Jutro kolejna porcja fotek ... moze juz auto będzie umyte
It doesn't mater what U have - YOU can always tune it!
- kaczor4011
- Forumowy spamer :)
- Apsik
- Powered by G60
- Kontakt:
Na dzień dzisiajszy sytuacja wygląda tak:
auto stoi w garażu z powykrecanymi wtryskami, bo chłopaki w PKSie nowe końcówki zakładają (końcówki kupiłem FIRDS - były podejrzanie tanie ... najwyżej za 30 000km sie zmeini na cos lepszego). Jak to dziś poskładam to trzeba kąt wyregulować i może w końcu te wolne obroty będą OK i może to lepiej pojedzie.
Ważne żeby do jesieni wytrzymało bo potem planuje pompe 10mm z jakimś GT20
Z dystansami to przecholowąłem i to ostro felga bedzie wystawała, no ale kto by sie przejmował Czekam teraz jeszcze na śruby od TAZa i sie zamontuje felunek.
Zrobiłem tez listę elementów potrezbnych do poskładania tej mojej nieszczęsnej klimy to bedzie ulepa, ale wiekszość instalacji to nowe elementy [złączki, węże, osyszacz] jeszcze musze kompresor wytrgać i olej trzeba w nim zmienić...
Roboty masa, czasu mało bo 10tego chce nim do Wrocławia lecieć, a jutro i w niedziele trzeba jakoś do szkoły dojechać
auto stoi w garażu z powykrecanymi wtryskami, bo chłopaki w PKSie nowe końcówki zakładają (końcówki kupiłem FIRDS - były podejrzanie tanie ... najwyżej za 30 000km sie zmeini na cos lepszego). Jak to dziś poskładam to trzeba kąt wyregulować i może w końcu te wolne obroty będą OK i może to lepiej pojedzie.
Ważne żeby do jesieni wytrzymało bo potem planuje pompe 10mm z jakimś GT20
Z dystansami to przecholowąłem i to ostro felga bedzie wystawała, no ale kto by sie przejmował Czekam teraz jeszcze na śruby od TAZa i sie zamontuje felunek.
No cóż ... zostały wnęki ale jak umyje auto to dam zdjecia.Fredi88 pisze:mam mieszane uczucia co do klamek... ale zobaczymy jak to sie prezentuje przy umytej furce pokazanej w calosci
Zrobiłem tez listę elementów potrezbnych do poskładania tej mojej nieszczęsnej klimy to bedzie ulepa, ale wiekszość instalacji to nowe elementy [złączki, węże, osyszacz] jeszcze musze kompresor wytrgać i olej trzeba w nim zmienić...
Roboty masa, czasu mało bo 10tego chce nim do Wrocławia lecieć, a jutro i w niedziele trzeba jakoś do szkoły dojechać
It doesn't mater what U have - YOU can always tune it!
- Apsik