Variant TDI by Gobo90
Moderator: G0 Karcio
- Gobo90
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
zapomnij też tak chciałem.. niestety nie ma głupich ........Ja by się znalazł jakiś ktoś na podmiankę nawet na inny kolor to chętnie. Z dopłatą z mojej strony bo u mnie plstik pod światłami do wymiany albo konkretnej regeneracji i przód maski do pomalowania. Jakbys ktoś coś wiedział to prosże pw.
jak skompletuje to od razuphanteon pisze:Gobo90, odrazu montujesz?
No racja...nie widziałem nigdy vetno z przodem od gofra...w sumie to by chyba nawet śmiesznie wyglądało. Jak skompletujesz i zamontujesz to się odezwij.Jestem ciekawy każdego szczegółu...Gobo90 pisze:Cytat:
Ja by się znalazł jakiś ktoś na podmiankę nawet na inny kolor to chętnie. Z dopłatą z mojej strony bo u mnie plstik pod światłami do wymiany albo konkretnej regeneracji i przód maski do pomalowania. Jakbys ktoś coś wiedział to prosże pw.
zapomnij też tak chciałem.. niestety nie ma głupich ........
[ Dodano: Nie Cze 03, 2007 22:01 ]
Patrze na Twój podpis...i brakuje mi wzmocnienia przedniego. Chłopaki w kąciku variantów mówili,że to też trzeba wymienić. Chyba,że już masz...
- Gobo90
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
nie wzmocnienia nie trzeba wymieniać A co do vento z golf frontem to widziałem 2 nawet u nas na forum w nasze auta jest kozackie vento z golf frontemphanteon pisze:Patrze na Twój podpis...i brakuje mi wzmocnienia przedniego. Chłopaki w kąciku variantów mówili,że to też trzeba wymienić. Chyba,że już masz...
nie to jest moj numer poniewaz nie chcialem podawac jego na forum tylko jesli juz na PWGobo90 pisze:nie wzmocnienia nie trzeba wymieniać A co do vento z golf frontem to widziałem 2 nawet u nas na forum w nasze auta jest kozackie vento z golf frontemphanteon pisze:Patrze na Twój podpis...i brakuje mi wzmocnienia przedniego. Chłopaki w kąciku variantów mówili,że to też trzeba wymienić. Chyba,że już masz...
Sales must go on ;]