Pekla rurka od odmy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pekla rurka od odmy
golf III GTI 2.0 8V AGG 96
dzisiaj rozleciala mi sie rurka idaca od bloku do odmy i te plastkowe zakonczenie (gwint) jej ktore wchodzi do bloku, mam wiec pytanie czy ktos z kolegow juz wymienial taki zestawik?
czy ta rutka z gwintem jest do dostania np w intercarsie czy trzeba jechac do serwisu vw?
prosze o szybkie info bo jutro wieczorem musze miec auto sprawne
PRECYZUJ TEMATY !!!
dzisiaj rozleciala mi sie rurka idaca od bloku do odmy i te plastkowe zakonczenie (gwint) jej ktore wchodzi do bloku, mam wiec pytanie czy ktos z kolegow juz wymienial taki zestawik?
czy ta rutka z gwintem jest do dostania np w intercarsie czy trzeba jechac do serwisu vw?
prosze o szybkie info bo jutro wieczorem musze miec auto sprawne
PRECYZUJ TEMATY !!!
Ostatnio zmieniony sob cze 02, 2007 14:00 przez Itor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dokladnie taka sama tyle ze jeszcze jest taki plastik z gwintem ktory wchodzi w blok silnika i laczy sie z ta rurka
[ Dodano: 02 Cze 2007 19:00 ]
u mnie ten przewod od odmy nie laczy sie z filtrem powietrzapszczyna pisze:Jeszcze na koniec dokup filterek mgły olejowej z FIATA 126p. i załóż go od strony filtra powietrza zawsze będzie czysty koszt 4zł
- Paweł Marek
- V.I.P.
tą z allegro nakładasz na wierzcz tego plastyku co do bloku jest przykręcony i zaciskasz opaską (jak na drugiej fotce ). Mam taką założoną. Mały problemik jest taki: te dwa otwory co są u góry w rurce są za daleko siebie, trzeba gumę między nimi wyciąć lub nawiercić, bo inaczej nie chce wejść na króćce z separatora olejuItor pisze:dokladnie taka sama tyle ze jeszcze jest taki plastik z gwintem ktory wchodzi w blok silnika i laczy sie z ta rurka
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.