Spadek mocy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
stiko sprawdz wezyki (czerwony i niebieski) od N-75 czy nie sa przetarte, wzgeldnie wymien, po wymianie / sprawdzeniu -jesli nadal nie bedzie ok - zmostkuj je (pomijajac zaworek) i sprawdz czy jest ok
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
wężyki jak i N75 są nowe,wymieniane 5 dni temu,turbina nie ma kierowniczek,ale i tak ją przeczyściłem,nie mam pojęcia co jest grane,a i jeszcze jedno,oprócz błędu 575 pojawia się też błąd 65535-Internal Control Module Memory Error ; 37.00-Faulty na zimnym silniku da sie go wykasować i nie pojawia sie do momentu nagrzania silnika potem sie go nie da wykasować az silnik ostygnie
- Adamm
- V.I.P.
- Kontakt:
a mostkowales wezyki od n-75? polacz niebieski z czerwonym i sprawdz czy nadal wywala blad
mowisz ze wymieniales - na pewno sa prawidlowo podpiete?
mowisz ze wymieniales - na pewno sa prawidlowo podpiete?
POMOCY
Witam serdecznie.Jestem tutaj nowy i nie wiem czy dobrze trafilem.Mam taki problem z moim GOLFIKIEM od jakiegos czasu i elektro mechanik nie moze nic znalesc . Problem polega na tym ze przy ruszaniu golfik ma słaba moc wrecza bardzo słaba i musze dodac duzo gazu zeby m ozna było ruszyc,wyglada to tak jakby trzymało go 5 chłopa za zderzak :).Moze ktos sie spotkał z takim przypadkiem i podpowie mi co to moze byc.Elektrro mechanik sprzwdzał PRZEPŁYWOMIERZ,CISNIENIE PALIWA i wszystko OK z tego co wiem a dalej nie wiem bo dalej takie same objawy.POMOCY!!!!!!!! GOLF 4 1.6 BENZYNA -WTRYSK WIELOPUNKTOWY POMOCYYYYYYYYYY
jak zle trafiłem to jak mozecie to pokierujcie mnie
jak zle trafiłem to jak mozecie to pokierujcie mnie
- Adamm
- V.I.P.
- Kontakt:
moze byc nastawnik, ale tez pare innych rzeczy, wyponij kostke predkosciomierze ze skrzyni biegow i sprawdz czy nadal tak sie dziejehej ja mam golfa 3 TDI 90 KM i mam podobny problem NA 3 I 4 biegu jak sciagam noge z gazu i znuf lekko dodaje to czuc lekkie szarpniecia jak dam opur gazu tego niema czy to moze byc cos zwiazane z przeplywem paliwa prosze o rade z gory dzieki
no troche zle bo to dzial diesla7021511 pisze:GOLF 4 1.6 BENZYNA -WTRYSK WIELOPUNKTOWY POMOCYYYYYYYYYY
zajrzyj do dzialu z benzynkami to Ci chlopakicos doradza