Witam ! mam VW Golf 3 (1993 r.), 1.6 cl z instalacją gazową sprzed 3 lat. Problem mam nastepujący, autko co jakiś czas traci moc, np. jade pod górę : traci moc, więc redukuje na niższy bieg , a tutaj zamiast podniesienia obrotów nadal mi spada, więc redukuje dalej... ale przeciez bez przesady zebym schodziła do dwójki... . Mało tego nie jest ta za kazdym razem, czasem ma kopa, czasem dzieje sie tak. Co moze byc przyczyną? pomóżcie?
HELP
Brakuje mocy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
aherflik95 pisze:ja miałem taki sam objaw jak mi membrane szlak rtafił w parowniku. W parowniku jest taki koreczek który się wykreca co jakiś czas i wtedy z parownika ścieka olej. Jeżeli nie zrobiłeś tego ani razu to masz na 99% membrane w parowniku do wymiany
wielkie dziki wezme to pod uwagę, autko w moim posiadaniu jest zaledwie tydzień, więc poprzedni właściciel mógł to zaniedbać.
mam jeszce pytanko, czy to może miec cos wspólnego z nijaką sondą lamdą? ponoc sie nie zgłasza? jakie sa skutki takiej awarii?
Apaczka