Variant TDI by Gobo90
Moderator: G0 Karcio
- Gobo90
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No to trochę powalczyłem z bu**elem jaki zrobił germaniec w instalacji radia... i podłączyłem nawi.
Jest to Blaupunkt TravelPilot E1 Jestem bardzo zadowolony BARDZO Dobra jakość dźwięku. Oto kilka fot:
nie wiem dlaczego wyświetlacz wyszedł biały.. na żywo jest bardzo wyraźny i dobrze go widać nawet w ostrym słońcu Jak wam sie podoba moja nowa Nawi ??
Ps: mam pytanko ma ktoś może mapę do Travelpilot w wersji E ?? poproszę o kontakt na pw bo ja posiadam ale wersję 2004-05 a chętnie nabędę nowszą może być kopia lub oryginał..
Jest to Blaupunkt TravelPilot E1 Jestem bardzo zadowolony BARDZO Dobra jakość dźwięku. Oto kilka fot:
nie wiem dlaczego wyświetlacz wyszedł biały.. na żywo jest bardzo wyraźny i dobrze go widać nawet w ostrym słońcu Jak wam sie podoba moja nowa Nawi ??
Ps: mam pytanko ma ktoś może mapę do Travelpilot w wersji E ?? poproszę o kontakt na pw bo ja posiadam ale wersję 2004-05 a chętnie nabędę nowszą może być kopia lub oryginał..
Ostatnio zmieniony pt cze 08, 2007 21:11 przez Gobo90, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmm powiem tak ze jak nie lubie Golfow Kombi to ten jest naprawde niczego w sobie ma charakter widac duzo serca zamilowania....Jak to sie mowi ze diabel tkwi w szczegulach i tu dzieki tym szczegula auto jest bardzo ciekawe....Jak bym mial takiego varianta tez bym wziol z niego przyklad.... Naprawde Bardzo Ladne Auto....
Ps.Gdybym ja tak do swojego podszedl i nie robil wszystkiego naraz to teraz nadal lubial bym moje mk2 i mimo utopionych 10tys niechcial go sprzedawac za 3500;(
Dlatego mowie raz jeszcze jesli ktos chce przerabiac auto niech robi to powoli staranie a nie jak ja to zrobilem
Spab
Ps.Gdybym ja tak do swojego podszedl i nie robil wszystkiego naraz to teraz nadal lubial bym moje mk2 i mimo utopionych 10tys niechcial go sprzedawac za 3500;(
Dlatego mowie raz jeszcze jesli ktos chce przerabiac auto niech robi to powoli staranie a nie jak ja to zrobilem
Spab
Witka.
Noo ładniusi ten Twój goferek :]
Musze go zobaczyc na zywo.
Odezwij sie na GG:5129976 to sie moze umówimy na jakiegos spoocika.
Pozdro i do usłyszenia.
Ps.
Napisz cos wiecej o NAVI, jak sie sprawuje??
Noo ładniusi ten Twój goferek :]
Musze go zobaczyc na zywo.
Odezwij sie na GG:5129976 to sie moze umówimy na jakiegos spoocika.
Pozdro i do usłyszenia.
Ps.
Napisz cos wiecej o NAVI, jak sie sprawuje??
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2007 23:19 przez Vesper, łącznie zmieniany 1 raz.
VW Jetta '99, 2.0 8V (115Km)
- bolec_gold
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Gobo90
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
A dzisiaj na giełdzie kupiłem nowy rarytasik oryginalny fotel RECARO za ile go kupiłem nie powiem bo może będzie do sprzedania jak się chętny znajdzie jak nie to będzie na razie w domu jako fotel obrotowy robił jak znajdę drugi taki to wylądują w golfie
[ Dodano: 17 Cze 2007 16:24 ]
ps ma tylko jedno rozdarcie powstałe naj prawdopodobniej w transporcie.... fotki sa zrobione jak był jeszcze brudny i nie wyczyszczony tylko 2 pierwsze foty są po wstępnym odkurzaniu...
[ Dodano: 17 Cze 2007 17:21 ]
ile taki fotel może być warty ??
[ Dodano: 17 Cze 2007 16:24 ]
ps ma tylko jedno rozdarcie powstałe naj prawdopodobniej w transporcie.... fotki sa zrobione jak był jeszcze brudny i nie wyczyszczony tylko 2 pierwsze foty są po wstępnym odkurzaniu...
[ Dodano: 17 Cze 2007 17:21 ]
ile taki fotel może być warty ??