Wroclawska "pieknosc"....
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Wroclawska "pieknosc"....
Bylem ostatnie dwa dni w robocie we Wroclawiu... Na dziendobry pod hotelem mercure przywitala mnie oto ta "pieknosc"... Co za wstyd ile plastiku, szpachli itp, a tylna klapa to poprostu mistrzostwo!! POZDRAWIAM KRISTOF nie musiales umieszczac naklejki "tuning", widac, ze twoja fura zostala stjuningowana ful profeszynal
A teraz taki maly OT do wroclawiakow... Swietne miasto, starowka tez, ale ska wy kurde macie tyle pieknych kobiet?? idac w centrum dostaje sie oczoplasu, poprostu gdzie sie nie spojrzec, to piekna kobieta!! musimy importowac troche od was...
A teraz taki maly OT do wroclawiakow... Swietne miasto, starowka tez, ale ska wy kurde macie tyle pieknych kobiet?? idac w centrum dostaje sie oczoplasu, poprostu gdzie sie nie spojrzec, to piekna kobieta!! musimy importowac troche od was...
Ostatnio zmieniony ndz cze 17, 2007 23:28 przez kubers, łącznie zmieniany 3 razy.
- 1986bartek
- Użytkownik
- Kontakt:
- Gremlin_88
- Mały gagatek
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
Takie cos powinno byc Karalne
viewtopic.php?f=87&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
kurde ktos zauwazył tą piękność ,wezcie mi nie pokazujcie tego auta .prawie codziennie parkuje na mojej ulicy pod jedną firmą
nie chcialem nawet robic mu fotki i pokazywac tutaj bo sie balem czy aparat wytrzyma
nie chcialem nawet robic mu fotki i pokazywac tutaj bo sie balem czy aparat wytrzyma
Ostatnio zmieniony sob cze 16, 2007 23:47 przez stary, łącznie zmieniany 1 raz.
>>>>>White GL by Stary<<<<