WCZASY - CHORWACJA !!!
Moderator: Fiona
- byczkins
- Mały gagatek
- Kontakt:
No Panowie, mamy środe, więc jeszcze czwartek, piątek, i..... JADZIEM Przeglądam jeszcze czego mi brakuje. Wczoraj kupiłem w PZM winietę czeską (mieszkam dosłownie po drugiej stronie ulicy od nich ), 55zł cena z kosmosu, ale pierdziele, nie mam zamiaru kupować koron czeskich, a tankowanie strzele chyba kolejne w austrii (jak dojade na baku do niej...)
Naklejkę PL też kupiłem, w norauto za 2,50 koszt żaden, a może oszczędzić problemów.
Naklejkę PL też kupiłem, w norauto za 2,50 koszt żaden, a może oszczędzić problemów.
CRO 2007: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1237676#1237676
Mein golfer:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=655275&highlight=#655275
Mein golfer:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=655275&highlight=#655275
az ci zazdroszcze no i co zatrzyzmasz sie w zorach??? zapraszam na kawę krótki odpoczynek się przyda a do granicy odemnie do cieszyna masz prosta droge 38kmNo Panowie, mamy środe, więc jeszcze czwartek, piątek, i.....
[ Dodano: Sro Cze 20, 2007 10:00 ]
pamietaj korki w CZęSTOCHOWIE I SIEWIERZU cie nie omina
Ostatnio zmieniony śr cze 20, 2007 09:57 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
- byczkins
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dzięki za zaproszenie Zalezy o ktorej wyląduje na granicy, nie najadę cię przecież o 3 w nocy . Nie zdecydowałem jeszcze o godzinie wyjazdu, a podobno korki na granicy w Cieszynie za dnia swojskie...dziejo pisze:az ci zazdroszcze no i co zatrzyzmasz sie w zorach??? zapraszam na kawę krótki odpoczynek się przyda a do granicy odemnie do cieszyna masz prosta droge 38kmNo Panowie, mamy środe, więc jeszcze czwartek, piątek, i.....
[ Dodano: Sro Cze 20, 2007 10:00 ]
pamietaj korki w CZęSTOCHOWIE I SIEWIERZU cie nie omina
- LISPLUS
- Mały gagatek
- Kontakt:
W Austrii najdroższe paliwko. Lepiej jeszcze w Czechach przed granicą z Austrią. I nie trzeba wymieniac koron bo można płacić w euro i jest normalny dzienny kurs odrazu na kasach. To nie jest Polska Tam już w euro w każdym sklepie płacisz. A jeszcze lepiej to kartą to wogole sie niczym nie martwisz.byczkins pisze: a tankowanie strzele chyba kolejne w austrii (jak dojade na baku do niej...)
VW The Power of Dream :)
- byczkins
- Mały gagatek
- Kontakt:
pytałem na orlenie i nie mieli (2 stacje), sprzedawcy robili tylko głupie minytwardy pisze: kupiłem nalepe PL -2zł na stacji orlen
do wyjazdu zostało jakieś 60 godzin
Ostatnio zmieniony czw cze 21, 2007 14:45 przez byczkins, łącznie zmieniany 2 razy.