poradzcie jaki głosnik niskotonowy zakupic
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Mały gagatek
- Auto: VW GOLF III GTI TDI 20 JAHRE
- Silnik: AFN
- Kontakt:
poradzcie jaki głosnik niskotonowy zakupic
chce na głosnik przeznaczyc okolo 800zł oczywiscie wykluczam boschmenna itp .czekam na propozycje
VW GOLF III GTI 20 JAHRE
[color=#0000BF]POLEROWANIE FELG ALUMINIOWYCH[/color]
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
wzmak to audison srx 2s (1 x 600 watt rms w mostku ) a muza to różna w większosci house ,firmy jakie mnie interesuja to jl audio ,cerwin vega , dls i cos co mi podpowiedzie do tej kwoty .nie wiecej niz 30 cm chciałbym zakupic
VW GOLF III GTI 20 JAHRE
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Ja do Audisona odradziłbym Cerwina Vegę 104, bo audisony sa dość wolne na basie, a Cerwin to Amerykańska szkoła i raczej potrzebuje wzmacniacza, który złapie go za mordę i będzie dobrze kontrolował.
Spróbowałbym za to na Twoim miejscu z IT 10, bo to bardzo dobry głośnik.
O Helixie niestety nie powiem więcej niż tyle, ze jest bardzo polecanym głosnikiem.
Spróbowałbym za to na Twoim miejscu z IT 10, bo to bardzo dobry głośnik.
O Helixie niestety nie powiem więcej niż tyle, ze jest bardzo polecanym głosnikiem.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
co to za głosnik IT 10 ?? jesli chodzi o muzyke to w wiekszosci house progresywny i od czasu linkink park itp .zalezne od nastroju oczywiscie i zeby plecy masowało jak trzeba .moze cos polecacie z alpiny lub jbl ewentualnie infinity ?? poprostu mam dylemat .poradzcie koledzy .dzieki
VW GOLF III GTI 20 JAHRE
IT = Intertechnik
do 800PLNów to IT MDS10 (dobry głośnik-mam już go chyba 3 czy 4 lata - w BR jak i w zamkniętej, a ludzie na forach teraz zaczynają sie nim podniecać ), można pomyśleć nad 2x IT MDS08 (w BR), albo Xetec G-10 XLS. Możesz spróbować też μ-Dimension RM 210 SL - słyszałem coprawda tylko 2 opinie o nim, ale obie były bardzo dobre (tu coś więcej o nim http://www.audiocar.pl/forum/viewtopic.php?t=102 ). No i jeszcze z mniej wyszukanych Infinity Kappa Perfect 10dVQ
do 800PLNów to IT MDS10 (dobry głośnik-mam już go chyba 3 czy 4 lata - w BR jak i w zamkniętej, a ludzie na forach teraz zaczynają sie nim podniecać ), można pomyśleć nad 2x IT MDS08 (w BR), albo Xetec G-10 XLS. Możesz spróbować też μ-Dimension RM 210 SL - słyszałem coprawda tylko 2 opinie o nim, ale obie były bardzo dobre (tu coś więcej o nim http://www.audiocar.pl/forum/viewtopic.php?t=102 ). No i jeszcze z mniej wyszukanych Infinity Kappa Perfect 10dVQ