Radio z USB
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- grzesiek81
- Nowicjusz
- Kontakt:
Radio z USB
Jak w temacie. Co myslicie o tych radiach, bo dzis slyszalem opinie ze gniazda USB sie w nich podczas jazdy z wlozonym Pen'em wyrabiaja i problem ze stykiem potem jest. Czy moze lepiej kupic zwykle na CD tylko i wypalac plytki?
Ja mam JVC (nie pamietam oznaczenia modelu ale to byl ten pierwszy JVC z USB ) i powiem Ci ze jak dla mnie zajefajna i wygodna sprawa. Jezdze z tym juz pol roku i nic sie z gniazdem nie dzieje a korzystam czesto. Z reszta przeciez pendrive czy mp3 nie wazy 2kg wiec watpie zeby gniazdo bylo jakos bardzo obciazane. A poza tym w dobie odtwarzaczy mp3 czesto jakis pasazer ma fajna muze przy sobie i mozna podlaczyc i posluchac
- grzesiek81
- Nowicjusz
- Kontakt:
- LISPLUS
- Mały gagatek
- Kontakt:
Jak tylko radyjko zmienić to sam dasz rade spokojnie. Podpiąć kostki i gra muzyka Ja mam sony x-pload z MP3 i narazie mi wystarcza. Jedyne co to zmieniam głosniczki i dam małego wzmaka.grzesiek81 pisze:Skoro tak mowicie to widocznie jakas plota Jeszcze jedno pytanie mam. Duzy jest problem z instalacja pod nowe radio. Aktualnie mam fabryczne. Są jakies przejsciowki czy trzeba sie z tym wiecej bawic(czyt. zlecic komus )
VW The Power of Dream :)
- grzesiek81
- Nowicjusz
- Kontakt: