Immobiliser, nie wiem czy go mam :/
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Nie ja pisalem, ze od 95' to dla scisloscidamcio151 pisze:dobra , to jak wytłumaczyć to , że kolega ma immo w passacie b4 z '94r.
Z tego co wiem (przynajmniej w Golfie) immo w kluczyku byl za doplata od stycznia 94', a od pazdziernika w standardzie.
BTW
Immo byl juz wczesniej w opcji tylko taki z oddzielnym kluczykiem.
damcio151, w ETKA mozesz sprawdzic z ciekawosci jak chcesz.
[img]http://img413.imageshack.us/img413/3990/naklejkalogopodpistt1.jpg[/img] Bye, bye Mk3...
A czy można dorobić kluczyk z immo??
Witam
stałem się dawno posiadaczem Golfa III, ale mam tylko jeden komplet kluczy z pilotem. czy jest możliwość dorobienia klucza z Immobiliserem? Koleżanka mówiła, można zrobić zapasowy to będzie tylko do drzwi, bo auta się nie odpali bez tego czegoś w kluczyku.
No, a drugi komplet kluczy by się przydał...
stałem się dawno posiadaczem Golfa III, ale mam tylko jeden komplet kluczy z pilotem. czy jest możliwość dorobienia klucza z Immobiliserem? Koleżanka mówiła, można zrobić zapasowy to będzie tylko do drzwi, bo auta się nie odpali bez tego czegoś w kluczyku.
No, a drugi komplet kluczy by się przydał...
nie takie numery widziałem np. golf3 1996r zero poduszek,brak immo,OBD1 itd. polak potrafizaraki pisze:to jak to wytlumaczysz ja mam golfa 93r i mam imo , badz co badz moj jest jakis magiczny bo np . linka od sprzegla pasuje tylko z rocznika 96 ale to juz inna bajka pozdrawiammateuszzyg pisze:vw montował immobilizery od końca 95 r
Ostatnio zmieniony pn sie 25, 2008 15:01 przez norek111, łącznie zmieniany 1 raz.
A co znaczy oznaczenie HAA na kluczyku?
Pisaliście w tym temacie, że generalnie jeśli jest immobilizer to kluczyk ma oznaczenie AH a jeśli ma oznaczenie HAA, to coś znaczy? Zakupiłam Golfa IV 1.9 SDI rocznik 2003 i też się zastanawiam czy jest immo? Z góry zaznaczę, że jestem kobitką i to też mój pierwszy post na tym forum :PPP
Re: A co znaczy oznaczenie HAA na kluczyku?
jest na 200%dominqe pisze:Pisaliście w tym temacie, że generalnie jeśli jest immobilizer to kluczyk ma oznaczenie AH a jeśli ma oznaczenie HAA, to coś znaczy? Zakupiłam Golfa IV 1.9 SDI rocznik 2003 i też się zastanawiam czy jest immo? Z góry zaznaczę, że jestem kobitką i to też mój pierwszy post na tym forum :PPP