ja nie kombibuje, ja radzesuavomer pisze:Oj cowboy, kombinujesz, kombinujesz .
ja juz mam wtryski dawce dla swoich hybrydek
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
czekam niecierpliwie na relację, ja chcę włożyć końcówki wtrysków od asv do moich alh.Holiii pisze:nie dalej niz w sobote bede miał zamontowane nowe wtryski od 110
wyjmij wtyczke od czujnika temp na ciepłym silniku i spróbuj czy łatwo palicwb pisze:zdaje to w ogóle egzamin ???
no tak ale w moim przypadku zmiana dawki byla zrobiona przez vag coma wiec zwieksze w ten sam sposob. ale masz racje cowboy zmiana przez vag jest zbyt kosmetyczne szczegolnie jezeli chodzi o jej zwiekszenie.cowboy pisze:wyłącznie zmiana programu w ECU - zmiana dawki VAG-iem jest zbyt kosmetyczna.
czekam z niecierpliwościa na informacje - ja dopiero gdzieś na jesieni niestety sie tym zajme ale tak jak ty chce wymienić końcowki na ASV i na tym koniec .Holiii pisze:nie dalej niz w sobote bede miał zamontowane nowe wtryski od 110 i zobaczymy wtedy co i jak bedzie chodziało mam nadziejej ze to juz bedzie ostatnia rzecz jaka wymienie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 275 gości