Ile powinien wyciagać 1.6TD ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
jak ci wygodniej, ale jesli bedziesz wiercil to uwazaj zeby absolutnie zadne skrawki nie wpadly do srodkaPaddyX pisze:Czy w kolektorze moge nawiercic otwór i ten wezyk tam podpiąc czy wymienic cały kolektor na taki z króćcem. ?
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
- bieniek1984
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wcale nie jeszeli ma JV to jest silnik z zanizonymi osiagami( 44 kW) wiec jak ktos wie co zrobic to napiszcze chlopakowi niech sobie cos tam zrobi z tym to moze zacznie sie lepij bujac albo niech kupi sobie TDI
jest Golf 4 ALH + jednomas + 0.260+ gtb2056v + fmic+ chip
jest wsk 125
był Golf 2 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... ieniek1984" onclick="window.open(this.href);return false;
jest wsk 125
był Golf 2 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... ieniek1984" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak coś,to mam dwa kolektory-jeden prosty,a drugi kolanko.PaddyX pisze:witam mam 1V i taki problem- zmieniłem pompę paliwową od zwykłego TD i mam teraz z grzybkiem , a w kolektorze króćca na wężyk niet. Czy w kolektorze moge nawiercic otwór i ten wezyk tam podpiąc czy wymienic cały kolektor na taki z króćcem. ??
nie pamiętam jaki kolektor mam , wydaje mi się ze kolanko. Możesz określić cenę ??mireko pisze:Jak coś,to mam dwa kolektory-jeden prosty,a drugi kolanko.PaddyX pisze:witam mam 1V i taki problem- zmieniłem pompę paliwową od zwykłego TD i mam teraz z grzybkiem , a w kolektorze króćca na wężyk niet. Czy w kolektorze moge nawiercic otwór i ten wezyk tam podpiąc czy wymienic cały kolektor na taki z króćcem. ??
...a ósmego dnia Bóg stworzył wariata !!!!