[ Golf mk 2 ] by wojtek_sari, Jetta front str. 30
Moderator: G0 Karcio
-
- Forum Master
- Kontakt:
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
dm414, nie W sumie sam nie wiem do końca co będzie, wszsytko zależy od dostępniści części A i teraz się nowaoferta pokazała w giełdzie Pożykjemy zobaczymy
[ Dodano: 26 Cze 2007 14:37 ]
[ Dodano: 26 Cze 2007 14:37 ]
heheh nie przewiduje dozej ilości informacji, przekładamy samą jednostke ze skrzynią, chyba ze mi sie jakis digifant trafiandrew19_86 pisze:no to czekamy na relacje z kolejnego swapa
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
-
- Forum Master
- Kontakt:
No i znowu po swapie teraz jest docelowa jednostka względnie wyremontowana i przedewszsytskim z wyremontowaną na cycuś skrzynia Narazie osprzęt zosatł z PL ale jestem w trakcie nagrywania digi II Silniczek wmiare możliwości wyczysciłem tu podziękowania dla przyszłego szwagra za pomoc i alternator Przy okazji czystej komory też ją wypucowałem, ale nie inwestuje w clean'a bo szkoda zachodu moim zdaniem, jest pożądek i tak zostanie Na dniach zrobie fotki komory, bo jakoś mi si nie udało Narazie silnik:
Tu przymiarka jetta frontu, powiem że nawet jakoś to wygląda, kupiłem całość za 30zł więc spróbowałem Teraz jestem na etapie poszukiwania przezroczystych szkieł o ile istnieją... Myślałem nad soczewkami in-pro ale jakośmi się to nie widzi
A tu garaże opanowane przez Żorską ekipe
Tu przymiarka jetta frontu, powiem że nawet jakoś to wygląda, kupiłem całość za 30zł więc spróbowałem Teraz jestem na etapie poszukiwania przezroczystych szkieł o ile istnieją... Myślałem nad soczewkami in-pro ale jakośmi się to nie widzi
A tu garaże opanowane przez Żorską ekipe
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco