[ MK II ] by rejden
Moderator: G0 Karcio
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
świetnie
ale nad kołem bym jeszcze popracował
inna oponka by się przydała, najlepiej 165/50 ewentualnie 175/55 i kapselki na srebrno Sam przerabiałem kapsle na czarno i stwierdzam że najlepiej wyglądają srebrne
Mimo to autko rewelacja a z większą glebą nic więcej mu nie trzeba by było no chyba że większe ranty
ale nad kołem bym jeszcze popracował
inna oponka by się przydała, najlepiej 165/50 ewentualnie 175/55 i kapselki na srebrno Sam przerabiałem kapsle na czarno i stwierdzam że najlepiej wyglądają srebrne
Mimo to autko rewelacja a z większą glebą nic więcej mu nie trzeba by było no chyba że większe ranty
Felgi kupiłem w takim stanie jak są, nie ma rewelacji ,ale nie jest najgorzej ,po sezonie dostaną nową polerke na całości ,może chromowane śrubki ,a dekielki są od moich starych felg tam czarny pasował idealnie ,tu racja wygląda to gorzej ,więc będzie na srebrno,no i musze dokupić jedną sztuke bo udało mi się zgubić.Co do oponek to w przyszłości 195/45 narazie wykończe te które sąidgray pisze:ale nad kołem bym jeszcze popracował
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
na tych bbs-ach prezentuje sie naprawde slicznie jeszcze tylko gleba i bedzie naprawde rewelacja,az mam chec powrocic do mk2
Ostatnio zmieniony pt lip 20, 2007 18:06 przez Garyvw, łącznie zmieniany 1 raz.
hehe ,przemiło się czyta takie rzeczy,od kogos kto posiada takie autkoGaryvw pisze:az mam chec powrocic do mk2
dzieki za opinie,mam nadzieję ,że też obejrze twoja przepiękną trójeczke.Pzdrkkkubek pisze:Golfik piekny,widac ze bardzo dbaszo o niego,swietny kolorek,felgi kozackie,teraz jeszcze nizej go troche i bedzie mega kozak,pozdrawiam i widze ze poogladam furke na manii