Witam pytanko po czym poznac czy to jest silnik 1Z czy AHU
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
To teoretycznie nie powinien być to 1Z wstawiany do 07.96 (wg www.doppel-wobber.de). A skoro wygląda jak 1Z to nie może być to ALE, więc wychodzi na AHU. A na osłonie paska rozrządu nie ostały się żadne oznaczenia?diodi pisze:a golf z brifu 11,96r 66kw
Pozdro
Ostatnio zmieniony pn lip 23, 2007 06:46 przez blachy, łącznie zmieniany 1 raz.
niestety brak oznaczen a osłona wylizana a wklejka jest po lewej stronie
CO DO POMPY WODY TO MIAŁEM SILNIK 1Z I BEZ KLIMY TO POMPA WODY BYŁA NA PASEK WIELOROWKOWY A Z1 Z KLIMOM POMPA NA PASEK KILNOWY
ma ktos fotke? AHU POZDRAWIAM
CO DO POMPY WODY TO MIAŁEM SILNIK 1Z I BEZ KLIMY TO POMPA WODY BYŁA NA PASEK WIELOROWKOWY A Z1 Z KLIMOM POMPA NA PASEK KILNOWY
ma ktos fotke? AHU POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony pn lip 23, 2007 18:03 przez diodi, łącznie zmieniany 2 razy.
A na wklejce co jest napisane?diodi pisze:a wklejka jest po lewej stronie
Proszę bardzo:ma ktos fotke? AHU
Pozdro
Ostatnio zmieniony pn lip 23, 2007 18:03 przez blachy, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem dokladnie w ktorym miejscu ma numer 1Z ale moj AHU ma na bloku po prawej stronie (stojac przed autem) na dole. Naprawde slabo widoczne miejsce. Poswiec tam dobrze, moze znajdziesz...diodi pisze:na bloku niema numeru oczywiscie w miejscu co miał 1Z pozdrawiam
[img]http://img413.imageshack.us/img413/3990/naklejkalogopodpistt1.jpg[/img] Bye, bye Mk3...
jest to młodszy silnik (AHU), ale to to samo , tylko oznaczenie innepepek 26 pisze:witam czym sie rozni silnik ahu od 1z?ma cos lepszego ?
Ostatnio zmieniony pn lip 23, 2007 19:00 przez damcio151, łącznie zmieniany 1 raz.
inek01 mozesz mi powiedzic dokladnie w ktorym miejscu jest to napisane szukalem i nie znalazlem moze jakies zdjecie ze strzalka
[ Dodano: 23 Lip 2007 21:00 ]
[ Dodano: 23 Lip 2007 21:00 ]
inek01 pisze:Jakby blo to samo, to by oznaczenia nie zmienialidamcio151 pisze:jest to młodszy silnik (AHU), ale to to samo , tylko oznaczenie inne
Czyms tam na pewno sie rozni, oprocz programu...