Średnica wydechu w GTI

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

tiger-k3m
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Średnica wydechu w GTI

Post autor: tiger-k3m » czw lip 26, 2007 20:44

Witam.

Planuję założyć nową strumiennice na wydechu w moim golfie. Chciałbym zamówić jedną z dostępnych w sklepach internetowych ale nie wiem jaka jest średnica rury wydechu. Jeżeli ktoś zna odpowiedź jaka jest średnica prosiłbym o odpowiedź.
Pozdrawiam z góry dziękuję za odpowiedź
Ostatnio zmieniony czw lip 26, 2007 22:42 przez tiger-k3m, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
GTH
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: GTH » czw lip 26, 2007 20:53

Po pierwsze szkoda wydawac pieniadze na strumienice, jezeli juz sie decydujesz na usuniecie katalizatora to lepszym wyjsciem bedzie wspawanie w to miejsce rury, strumienica nic nie osiagniesz ;)

tiger-k3m
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: tiger-k3m » czw lip 26, 2007 20:58

GTH pisze:Po pierwsze szkoda wydawac pieniadze na strumienice, jezeli juz sie decydujesz na usuniecie katalizatora to lepszym wyjsciem bedzie wspawanie w to miejsce rury, strumienica nic nie osiagniesz ;)
Koszt takowej strumiennicy to nie są ogromne pieniądze... jeżeli chodzi o rurę to też rozważałem taki pomysł ale może jednak jakaś podpowiedź jaka jest średnica wydechu??

Awatar użytkownika
GTH
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: GTH » czw lip 26, 2007 21:01

Pewien nie jestem ale cos kolo 50-55 chyba, wjedz na kanal autem i zmierz :) Apropo strumienici zainwestuj te pienadze w co innego, wyjdzie to na lepsze, chyba ze lubisz miec "gadzety" tylko do ozdoby a nie dajace praktycznie nic ;)

tiger-k3m
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: tiger-k3m » czw lip 26, 2007 21:08

W sumie to nie zależy mi na inwestowaniu w gadżety tylko po to by sobie był. Ale wywalenie katalizatora dodam że dosyć starego powinno troszeczkę poprawić wydech, przynajmniej tak mi się wydaje :bajer:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”