Problem z akumulatorem...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z akumulatorem...
Witam Wszystkich!
Mam problem z akumulatorem(tak mi sie wydaje przynajmniej).Ostatnio samochód stał jakieś 4 dni wsiadam chce odpalić kręci ale nie odpala.Wziąłem aku do domu naładowałem rano podłączam odpalił elegancko.Teraz znowu postał 2 dni dziś rano wsiadam i nic
Ładowanie jest,alternator był robiony równo rok temu,aku już stare i to bardzo-czy to już koniec jego żywota?Mam silnik 1,3 NZ alternator 55 i aku również 55,czy nie zaszkodzi kupić większe aku,czy lepiej zostać przy 55?
Dziękuje za porady i pozdrawiam:)
Mam problem z akumulatorem(tak mi sie wydaje przynajmniej).Ostatnio samochód stał jakieś 4 dni wsiadam chce odpalić kręci ale nie odpala.Wziąłem aku do domu naładowałem rano podłączam odpalił elegancko.Teraz znowu postał 2 dni dziś rano wsiadam i nic
Ładowanie jest,alternator był robiony równo rok temu,aku już stare i to bardzo-czy to już koniec jego żywota?Mam silnik 1,3 NZ alternator 55 i aku również 55,czy nie zaszkodzi kupić większe aku,czy lepiej zostać przy 55?
Dziękuje za porady i pozdrawiam:)
Sprzedałem swoje mk2:(
- Lukasz_mk2
- Forum Master
- Lukasz_mk2
- Forum Master
- Lukasz_mk2
- Forum Master
- Maćkooo
- Forumowy spamer :)
Witam
Do beznyniaka w zupelności wystarczaja akumulatory ko. 55 Ah.
Jesli ma juz sporo to koniec jego zywota.
Ja poradze ci tak : kup albo boscha albo centre. Dobre i tanie sa o ile sie nie myle bosche o nazwie Silver cos w tym stylu. Stoja akumulatorki w granoicach d0 200 zł i tego sie trzymaj.
Pozdro
Do beznyniaka w zupelności wystarczaja akumulatory ko. 55 Ah.
Jesli ma juz sporo to koniec jego zywota.
Ja poradze ci tak : kup albo boscha albo centre. Dobre i tanie sa o ile sie nie myle bosche o nazwie Silver cos w tym stylu. Stoja akumulatorki w granoicach d0 200 zł i tego sie trzymaj.
Pozdro
Pomagają Tobie , pomagaj innym - pisz jak rozwiązałeś swój problem.
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
- Lukasz_mk2
- Forum Master