[ MK II ] by rejden
Moderator: G0 Karcio
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
niektórzy to jak coś walną to woła o pomstę do niebadusza pisze:YLKO FELGI TROCHE NIE PASUJA
felgi idealnie pasują do koloru i do mk2 tylko zawieszenie i jeszcze raz zawieszenie to pierwsza rzecz na jaką bym zbierał pieniądze bo taka terenówka mimo dobrego koloru i dobrej felgi ma braki w wyglądzie
Dobra miejscówka i dobre foty ładnie wygląda na nich. Daj jeszcze fotki foteli bo są fajne
Czekam na zawieszenie i golf będzie pierwsza liga
Tez tak myśle ,nie wiem czemu je kupiłem,za niedługo sprzedaje kupie cos sympatycznego w zupełnie innym stylu ,zmienie zderzak na RS ,walne klape na gładko ,wielką lote nad klapą ,mega wydech wystający z pół metra i myśle,że będzie bajera.Pzdrdusza pisze:TYLKO FELGI TROCHE NIE PASUJA
Wielkie dzięki,sporo jescze niedoróbek ,ale pracuje nad tym,a co do manii to też żałuje,że tak sie stało,ale mam nadzieje ,że będzie okazja nadrobićrejden123, golfik sliczny,super kolorek i koleczka,szkoda,ze na manii sie rozdzielilismy i nie bylo okazji do pogadania,pozdraVWiam
Oj zabolało,ale co fakt to fakt na manii czułem sie jakbym przyjechał traktorem,dlatego zbieranie pieniążków na zawieche rozpoczęte i tu misja dla ciebie,ale to już na prividgray pisze:zawieszenie i jeszcze raz zawieszenie to pierwsza rzecz na jaką bym zbierał pieniądze bo taka terenówka mimo dobrego koloru i dobrej felgi ma braki w wyglądzie
Autko na jakiś czas staneło w miejscu z powodu braku czasu,chociaż jedna z najważniejszych modyfikacji i tak została przeprowadzona:
wycieraczka już leży
no i przybyło kilka gadżetów ,które już niedługo zawitają w golfie i mam ogromną nadzieję ,że bedzie to funkcjonowało:
wycieraczka już leży
no i przybyło kilka gadżetów ,które już niedługo zawitają w golfie i mam ogromną nadzieję ,że bedzie to funkcjonowało:
Ostatnio zmieniony pn sty 21, 2008 03:03 przez rejden, łącznie zmieniany 1 raz.
kiera pójdzie w polerke,będzie wyglądała jeszcze fajniej, co do elektryki szybek to mam małe wątpliwości bo kupiłem na aklegro za nieduże pieniążki i chyba czegoś tam brakuje ,ale przekonam sie u elektryka.Pzdrswietna kierowniczka,bardzo dobry wybor,a i szybki beda bez korbek pogratulowac jeszcze raz furki chcialem pozdraVWiam
No wlaśnie miałem nadzieje wycyganić zawieche od Idgray-a ,ale jak już pewnie wiecie nic z tego nie będzie bo jak narazie odpuścił sobie PzdrAutko ogladalem na mani,siwetny kolorek bardzo ladnie sie rezentuje felgi pasuja super ale wlasnie to co juz pisali wczesniej brakuje gleby,jak bedzie gleba to juz calkiem inne autko bedize kozaczek i tyle,ale musisz obowiazkowo go obnizyc bo tylko tego brakuje.Pozdrawiam
[ Dodano: 13 Sie 2007 23:25 ]
Oczywiście gwint sobie odpuścił