Wzmacniacz 4 kanalowy i moje radio pytanko
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Wzmacniacz 4 kanalowy i moje radio pytanko
Witam planuje zakup wzmacniacza czterokanalowego lecz przy radiu mam tylko jedną pare wyjsć na wzmacniacz-maje radio to Kenwood KDC-W5031Y . Czy takie podlączenie jest mozliwe czy trzeba jakieś przejówki dokupywać???? Pozdrawiam
Marek398
- forevwers
- Użytkownik
- Kontakt:
da rade to podłącczyć ale bedziesz potrzebował 2 sztuki czegoś takiego:
http://www.allegro.pl/item221623419_roz ... _wtyk.html
http://www.allegro.pl/item221623419_roz ... _wtyk.html
Ostatnio zmieniony pn sie 13, 2007 15:17 przez forevwers, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Panowie spokojnie - najpierw to trzeba się dowiedzieć czy to wyjście pod głośniki czy pod suba.
Przeważnie jak jest wyjście na wzmacniacz do zwykłych głośników to jest komplet - czyli 4 RCA - LF, RF, LR, RR.
W momencie jak mareke398, ma tylko 2 RCA to podejrzewam że to jest wyjście pod sub.
Powiedz kolego co tam jest napisane, lub jakieś zdjęcie zrób - może po tym łatwiej będzie poznać.
Przeważnie jak jest wyjście na wzmacniacz do zwykłych głośników to jest komplet - czyli 4 RCA - LF, RF, LR, RR.
W momencie jak mareke398, ma tylko 2 RCA to podejrzewam że to jest wyjście pod sub.
Powiedz kolego co tam jest napisane, lub jakieś zdjęcie zrób - może po tym łatwiej będzie poznać.
Ostatnio zmieniony pn sie 13, 2007 15:43 przez Chmielu, łącznie zmieniany 1 raz.
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Passat 1.8T - projekt K04
- forevwers
- Użytkownik
- Kontakt:
[ Dodano: 13 Sie 2007 15:47 ]
niekoniecznie. w tych radziach jest wyjscie sygnalowe tylko jedna para, ale nie jestem w stanie teraz powiedziec czy to jest para przednia czy tylnia. w opisie tego modelu pisze wyraznie ze sa to wyjscia przedwzmacniacza wiec wyscia na suba odpadaja.Chmielu pisze:Przeważnie jak jest wyjście na wzmacniacz do zwykłych głośników to jest komplet - czyli 4 RCA - LF, RF, LR, RR.
Ostatnio zmieniony pn sie 13, 2007 15:48 przez forevwers, łącznie zmieniany 1 raz.