Regulacja LDA
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam wszystkich:))
mam pytanko
http://www.vwdiesel.net/phpBB/viewtopic ... sc&start=0
instrukcja z vwgolf.net, (napisane po ang.) zdjecie nr1, elektrozawór oznaczony nr '4',
kto wie od czego on jest??????
tam pisza cos o dawce paliwa, w kazdym razie wlacza sie on przy ok 2800obr, no i wlasnie;
wtedy podaje wiecej paliwa czy mniej, z innych zrodel slyszalem ze zmienia on poczatek wtrysku!?, co dokladnie mówi ta instrukcja na vwgolf net, odlaczyc!?, czy podłaczyc na stale do+12, np do elektrozaworu zatrzymania silnika!!?????
mam golfa 3 1.9 GTD 92r. bostpin zeszlifowany i leeko cisnienie na turbo podniesione:D
mam pytanko
http://www.vwdiesel.net/phpBB/viewtopic ... sc&start=0
instrukcja z vwgolf.net, (napisane po ang.) zdjecie nr1, elektrozawór oznaczony nr '4',
kto wie od czego on jest??????
tam pisza cos o dawce paliwa, w kazdym razie wlacza sie on przy ok 2800obr, no i wlasnie;
wtedy podaje wiecej paliwa czy mniej, z innych zrodel slyszalem ze zmienia on poczatek wtrysku!?, co dokladnie mówi ta instrukcja na vwgolf net, odlaczyc!?, czy podłaczyc na stale do+12, np do elektrozaworu zatrzymania silnika!!?????
mam golfa 3 1.9 GTD 92r. bostpin zeszlifowany i leeko cisnienie na turbo podniesione:D
topbrakes.pl
Hamulce na ulicę i do Sportu: klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie
Hamulce na ulicę i do Sportu: klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie
[/quote]jak deptam na maxa to redukuje, od tego mam biegi
V bieg masz tu:
[quote]
wymiekam
zaprzal, wynmien licznik bo niedlugo ci zabraknie skali ja chyba spowrotem zmienie do 200 jakos szybciej sie rozpedzac bedzie
V bieg masz tu:
[quote]
wymiekam
zaprzal, wynmien licznik bo niedlugo ci zabraknie skali ja chyba spowrotem zmienie do 200 jakos szybciej sie rozpedzac bedzie
Ostatnio zmieniony wt sie 14, 2007 02:56 przez Krzylu, łącznie zmieniany 2 razy.
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
jak testowalem na poprzedniej pompie to brakowalo skali na predkosciomierzu i obrotomierzuKrzylu pisze:zaprzal, wynmien licznik bo niedlugo ci zabraknie skali ja chyba spowrotem zmienie do 200 jakos szybciej sie rozpedzac bedzie
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
jest taka dobra w srednim i gornym zakresie, ze az balem sie ja testowac powyzej 5000 tak serio to bedzie mozna pokombinowac z tym gornym zakresem >5k...Trochim pisze:to ta jest słabsza od poprzedniej :/jak testowalem na poprzedniej pompie to brakowalo skali na predkosciomierzu i obrotomierzu
Ostatnio zmieniony wt sie 14, 2007 19:00 przez zaprzal, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
krakol, Ic byłby najlepszy jakiś zmieszczony przed chłodnicą !!!!!! tak zeby wiało na niego powietrze bezpośrednio to sie nazywa FMIC !!!
Zobacz sobie w tym temacie do tyłu jest sporo zdjęc jak forumowicze montują IC'ki u siebie !!!!! w tym i ja jestem
Przeglądnij cały temat a potem zadawaj pytania !!
Zobacz sobie w tym temacie do tyłu jest sporo zdjęc jak forumowicze montują IC'ki u siebie !!!!! w tym i ja jestem
Przeglądnij cały temat a potem zadawaj pytania !!
W TDI potrzeba dobrego virusa żeby moment obrotowy był wypłaszczony i w jak najszerszej rozpiętości. Zobacz w ksiązke od AAZ tam masz 150Nm w zakresie 2400-3400, po za tym twierdze że więcej przyjemności daje jazda własnym tuningiem niż zaprowadzić poczekać wyłożyć kase i odjechać oczekując wyników.
Był passat jest volvo i jeden i drugi ma w znaczku V
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
bez porzadnej suszary nawet super hiper wirus w zwyklym tdi nie pomoze...pasiak pisze:W TDI potrzeba dobrego virusa żeby moment obrotowy był wypłaszczony i w jak najszerszej rozpiętości
ksiazki klamiapasiak pisze:Zobacz w ksiązke od AAZ tam masz 150Nm w zakresie 2400-3400,
jak juz mowilem, warto porozmawiac z Lagierem
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf IV TDI
- Silnik: ARL
No to niech sie sam pochwali Szczególnie interesuje mnie jak rozwiązał sprawę sprzegła, no i jakie ma teraz przyspieszenie do 100km/h.zaprzal pisze:krakol, porozmawiaj z Lagierem, lekki mody AAZ i afn sie chowa... zupelnie inny zakres obrotow
No i ciekawi mnie czy miał może turbine kkk k03 i czy łatwo ją wymienić na kkk k24?