[MK3] VOLKSWAGEN GOLF 3 BY WEGIEL ,,GERMAN-STYLE,,
Moderator: G0 Karcio
Ostatnio zmieniony wt sie 21, 2007 00:18 przez Wegiel, łącznie zmieniany 1 raz.
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Bravo bravo bravo. Nie dosc ze przesliczny to jeszcze czerwony jak mój.
Przeczytalem caly temat i ponad godzine tu spedzilem.Jestem zaszokowany tym ile pracy w niego włożyłes i jak super wyglada. Bardzo bym chcial aby mój w pewnym stopniu upodobnił sie do Twojego (tylna klapa,tylne lampy, zderzak jak Twój ale bez kierunków i inne). Ja osobiscie zdjąłbym BRA, założył Xenon i listwy boczne na drzwiach wygłądził. Byłby "czystszy".ale juz teraz jak dal mnie 6/6.
Zapraszam do mnie
Przeczytalem caly temat i ponad godzine tu spedzilem.Jestem zaszokowany tym ile pracy w niego włożyłes i jak super wyglada. Bardzo bym chcial aby mój w pewnym stopniu upodobnił sie do Twojego (tylna klapa,tylne lampy, zderzak jak Twój ale bez kierunków i inne). Ja osobiscie zdjąłbym BRA, założył Xenon i listwy boczne na drzwiach wygłądził. Byłby "czystszy".ale juz teraz jak dal mnie 6/6.
Zapraszam do mnie
Wydechy do każdego auta robione na zamówienie - profesjonalne podejście MTG (Płock)
Wyciąganie wgnieceń bez lakierowania (Płock)
VW Golf MK3-> Audi A3-> VW Touareg
Wyciąganie wgnieceń bez lakierowania (Płock)
VW Golf MK3-> Audi A3-> VW Touareg
siVWy, na codzien zalozylem waska bo jest bardziej elastyczna i mniejsza wiec mniej szuram po asfalcie
Młoda, Bra sam robilem a koszt jej wykonania to jakies 20/25zl i troszke checi i umiejetnosc szycia najgorszy jest glowny szef po calosci ale z tym pomogla Tesciowa
A BRA daje rade nic nie odpada przy wiekszych predkosciach podskakuje czasem
interno, dzieki za ocenke 6/6 efekt trzech lat pracy wlozonej w Golfa
[ Dodano: Sob Sie 25, 2007 17:55 ]
kkkubek, Moja BRA testowalem z Krupim i przy 190km/h ladnie wytrzymuje
Młoda, Bra sam robilem a koszt jej wykonania to jakies 20/25zl i troszke checi i umiejetnosc szycia najgorszy jest glowny szef po calosci ale z tym pomogla Tesciowa
A BRA daje rade nic nie odpada przy wiekszych predkosciach podskakuje czasem
interno, dzieki za ocenke 6/6 efekt trzech lat pracy wlozonej w Golfa
[ Dodano: Sob Sie 25, 2007 17:55 ]
kkkubek, Moja BRA testowalem z Krupim i przy 190km/h ladnie wytrzymuje
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43