Malowanie zacisków hamulcowych jaka farba??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Malowanie zacisków hamulcowych jaka farba??
tak jak w temacie prosze o pomoc gdzie i jaką farbę moge kupić żeby pomalować zaciski hamulcowe?
Gangst3R, mój kumpel z grupy pomalowal tym bebny i zeszla mu farba takze Hamerait jest chyba lepszy...
Ostatnio zmieniony ndz sie 26, 2007 21:15 przez Jaco85, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Hamerait'a migdy nie spraewdzałem możliwe, żę jest lepszy. Ja miałem poimalowane tym sprayem zaciski i prze prawie rok farba nie zeszła. Teraz mam inne zaciski i też pomalowałem tą farbą i się trzyma. Może to kwestia wyczyszczenia zacisków. Hamerait z tego co wiem nie musi m,ieć idealnie przygotowanej powierzchni w przeciwieństwie do tego lakieru.Jaco85 pisze:Gangst3R, mój kumpel z grupy pomalowal tym bebny i zeszla mu farba takze Hamerait jest chyba lepszy...
Ja swoje zaciski czyściełem do gołego metalu, aż się świeciły, potem farba i się trzyma. Polecam do czyszczenia wiertarke i drucianą końcówkę do niej.