[mk3 GTI] XX Jahre by Marcin GTI
Moderator: G0 Karcio
- Christopherek
- Forum Killer
- Auto: Audi a4 b6 cabrio
- Silnik: Bfb
- Kontakt:
a czemu bez łaski?ja tam bym go łyknął od Ciebie tylko musiałbym sprzedać mojego arl a póki co nie mogę bo skarbówka się przyczepi więc 2 miesiące muszę jeszcze nim jeździć.Marcin GTI pisze:narazie nie bardzo wiedziałem ze tak będzie ale nie to nie łaski bez :green_fuck: :green_fuck:
Są-Vw Passat b6 variant 2.0 cbbb i Audi a4 b6 cabrio 1.8t bfb
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
Juz CI sie na tyle znudzil ARL, ze chcesz wrocic do MK3? troche CI sie nie dziwie, MK4 to juz nie to samo co MK3Christopherek pisze:a czemu bez łaski?ja tam bym go łyknął od Ciebie tylko musiałbym sprzedać mojego arl a póki co nie mogę bo skarbówka się przyczepi więc 2 miesiące muszę jeszcze nim jeździć.Marcin GTI pisze:narazie nie bardzo wiedziałem ze tak będzie ale nie to nie łaski bez :green_fuck: :green_fuck:
- Christopherek
- Forum Killer
- Kontakt:
wiesz Goofi jakoś jeżdżę nim ale mam sentyment do mk3 po moim poprzednim aam i czuję że wrócę do mk3 bo bardziej mi się widzi no i moje mk3 też śmigało na gwincie a mk4 mi szkoda w gwint wrzucać.ale niestety trzyma mnie ta skarbówka bo chyba trzeba pół roku mieć auto zanim się je sprzeda?a tak już bym jechał oglądać to MArcina gti bo w sumie praktycznie za połowę arl bym mógł kupić jego gti.no ale co zanim ja sprzedam arl to XX jahre też pewnie znajdzie nowego właściciela.Goofi pisze:Juz CI sie na tyle znudzil ARL, ze chcesz wrocic do MK3? troche CI sie nie dziwie, MK4 to juz nie to samo co MK3Christopherek pisze:a czemu bez łaski?ja tam bym go łyknął od Ciebie tylko musiałbym sprzedać mojego arl a póki co nie mogę bo skarbówka się przyczepi więc 2 miesiące muszę jeszcze nim jeździć.Marcin GTI pisze:narazie nie bardzo wiedziałem ze tak będzie ale nie to nie łaski bez :green_fuck: :green_fuck:
z tego co wiem to jeśli wpiszesz na umowie tą samą kwotę za jaką kupiłeś auto to nie musisz nic odprowadzać, ja robiłem tak rok temu z autem i nie musiałem nic płacić,Christopherek pisze:chyba trzeba pół roku mieć auto zanim się je sprzeda
Jedynie przy kupnie kolejnego od prywatnej osoby musisz wypełnić druk PCC3 i zapłacić w skarbówce
zawsze mozesz wypisac umowe na 2 miechy do przodu a nowy wlasciciel bedzie jezdzil na Twoim ubezpieczeniuChristopherek pisze:a czemu bez łaski?ja tam bym go łyknął od Ciebie tylko musiałbym sprzedać mojego arl a póki co nie mogę bo skarbówka się przyczepi więc 2 miesiące muszę jeszcze nim jeździć.
*GOLF NA SPRZEDAŻ FULL OPCJA TDI GTI* LINK W OPISIE NA STRONIE 20 :))))))
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=128353&postdays=0&postorder=asc&start=0
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=128353&postdays=0&postorder=asc&start=0
- Christopherek
- Forum Killer
- Kontakt:
skoro tak mówicie to możliwe że mój arl będzie niedługo na sprzedażkijannaa pisze:z tego co wiem to jeśli wpiszesz na umowie tą samą kwotę za jaką kupiłeś auto to nie musisz nic odprowadzać, ja robiłem tak rok temu z autem i nie musiałem nic płacić,Christopherek pisze:chyba trzeba pół roku mieć auto zanim się je sprzeda
Jedynie przy kupnie kolejnego od prywatnej osoby musisz wypełnić druk PCC3 i zapłacić w skarbówce