Radio na mp3 ~300zł
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- mis_tobis
- Nowicjusz
- Kontakt:
ja mam kaseciaki [ tak mi sie wydaje]Kaczor_VW pisze:a nikt już nie ma kaseciaków ??
bp kiedys widziałem jak sie gdziesz w szafie w garażu walały
z tego co pamietam to był to jakis blauek i pionek...
<< chyba je dla potomnych zostawie, aby dzieciaki w dobie MP 45 i systemach dolby prologic XV
wiedziały co to kiedys kaseciak i stereo w aucie było i do czego to słuzyło
Ja polecam tego red stara -> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51768007 moj kumpel ma takiego juz przez 2 lata tylko bez mp3 i dziala bez zarzutow, dzwiek tez niczemu sobie. Kiedys widzialem w takiej obudowie jak ten red star jakies firmowe radyjko chyba philipsa
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
ja mialem red stara na cd-mp3 (mialem bo mi zwineli ) i nei narzekalem..
kiedy inwestuje w glosniki i sprzet za pow 2000 zl to wiadomo ze kupuje tez jakas alpine czy blaupunkta do tego.. (red star to przy tym jak 4 paski na adidasie by wygladal )
ale do zwyklego grania... to mp3 jest wg mnie o wiele wygodniejsze (matka ma w samochodzie pionka + zmieniara i nie powiem zebym slyszal roznice miedzy mp3 (~192>= kB/s) a CD.. audiofilem nie jestem, wiekszosc ludzi nie jest)
takze ze swojej strony polecam takie rozwiazanie, szczegolnie tym ktorzy chca zeby cos gralo w miare przyzwoicie, a nie chca robic dyskoteki na kolkach
kiedy inwestuje w glosniki i sprzet za pow 2000 zl to wiadomo ze kupuje tez jakas alpine czy blaupunkta do tego.. (red star to przy tym jak 4 paski na adidasie by wygladal )
ale do zwyklego grania... to mp3 jest wg mnie o wiele wygodniejsze (matka ma w samochodzie pionka + zmieniara i nie powiem zebym slyszal roznice miedzy mp3 (~192>= kB/s) a CD.. audiofilem nie jestem, wiekszosc ludzi nie jest)
takze ze swojej strony polecam takie rozwiazanie, szczegolnie tym ktorzy chca zeby cos gralo w miare przyzwoicie, a nie chca robic dyskoteki na kolkach
ja jak sprowadzałem autko to od razu w Niemeczech własnie zakupiłem radio marki Medion
i szczerze Wam powiem ze kiepsko gra
po 2miesiacach stiwerdzilem ze lepiej wrócic do starego Pioneera DEH1400, brak MP3, ale jakos dzwieki o niebo lepsza, a jedynie musze miec wiecej CD w aucie
po 2miesiacach stiwerdzilem ze lepiej wrócic do starego Pioneera DEH1400, brak MP3, ale jakos dzwieki o niebo lepsza, a jedynie musze miec wiecej CD w aucie
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/7/vw.gif[/img]
jakosc dzwieku z radia(tylko cd lub z mp3) to jedno a jakosc dzwieku z mp3(plik) to drugiescorpi pisze:ja jak sprowadzałem autko to od razu w Niemeczech własnie zakupiłem radio marki Medion
ten sam utwor teoretycznie ta sama kompresja a roznica w odsluchu moze calkowicie byc rozna
kto hamuje ten przegrywa