pczerniej, jak tylko się uporasz z wszystkimi pierdółkami wpadaj na plac, ja chcieć go na żywca zobaczyć furka kozak na max-adoktorze operacja udana 2.0 16V
[MK II] 2.0 16V by pczerniej
Moderator: G0 Karcio
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Spoko spoko pojawie sie za Tydz ... teraz czas na urlopkamiloooo pisze:tylne heble nie najwazniejsze...
dawaj do koszalina na testy
[ Dodano: 13 Wrz 2007 16:43 ]
Spoko spoko na pewno sie odezwę i sie jakoś zjedziemy na placuBiGMaZZy pisze:pczerniej, jak tylko się uporasz z wszystkimi pierdółkami wpadaj na plac, ja chcieć go na żywca zobaczyć furka kozak na max-adoktorze operacja udana 2.0 16V
[ Dodano: 13 Wrz 2007 16:43 ]
Dankeidgray pisze:miły widok pod maską
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Widzisz ja sie ciesze tym co mam , jestem dumny z tego co zrobiłem i że część pracy wykonałem sam w tym silniku mając przed sobą książkę i różne schematy ... 5 lat temu nie przyszło by mi do głowy te mój VW tak będzie wyglądał i że będzie taki silnik ... ale miło że się pochwaliłeś tym co miałeś 5 lat temux27 pisze:niechce byc niemily ale 16v to juz przezytek w szczegolnosci te wsyztkie na jectornicku.-.ja sie cieszylem 16v 5lat temu jak mialem.
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Dawno nic nie piałem bo troszku pochłonięty pracą byłem ... a nie jest dobrze po odpaleniu silnika i kilku jazdach próbnych okazało sie że szybko sie grzał i temp. łapał myśleliśmy że to termostat ale po wymianie było to samo zrobiliśmy test na CO2 i niestety porażka głowice do ściągnięcia
Tak to wygląda na dzień dzisiejszy ... auto stoi do poniedziałku dopiero wtedy będzie demontaż i zobaczymy jak to wygląda
Tak to wygląda na dzień dzisiejszy ... auto stoi do poniedziałku dopiero wtedy będzie demontaż i zobaczymy jak to wygląda
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT