powiem ci ze jestem na forum ponad 2lata i nie czesto sie udzielam ale jak przeczytalem temat to musialem dodac komentaarz naprawde super ta twoja sliwka,jak widze takie auta to tez chce miec mk3 Pozdrawiam,a co to spotu to chyba w nastepnym rokuKenaj pisze:lukas.g60, może kiedyś będzie okazja na spocie ogólnopolskim
GTI T BY KENAJ
Moderator: G0 Karcio
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
W duzej wiekszosci fotki sie udaly, ze 2 sa nieostre a na paru widac krecace sie glowy w srodku Postaram sie dzisiaj wrzucic wszystkieKenaj pisze:Goofi, bardzo ładnie wyszły fotki, nie moge się doczekać reszty zdjęć
Z dzika rozkosza mozna jeszcze kogos zwolac, np. Cowboya... tylko by pogoda sie udala i miejsce z fajnym swiatlem znalezcKenaj pisze:Może jeszcze jakoś powtórzymy sesje??
A ja sliwunie widze prawie codziennie! przyznaje warto zobaczyc a o przejzdzce juz nie wspomne
[ Dodano: 13 Paź 2007 01:02 ]
Kenaj mam mała prosbe jak doprowadze swojego Golfika do porzadku to daj znac jak bedzie jakas taka sesja! pozdro!
[ Dodano: 13 Paź 2007 01:09 ]
Kenaj, a i jeszcze jedno ede potrzebowal niedlugo Twojej pomocy
[ Dodano: 13 Paź 2007 01:02 ]
Kenaj mam mała prosbe jak doprowadze swojego Golfika do porzadku to daj znac jak bedzie jakas taka sesja! pozdro!
[ Dodano: 13 Paź 2007 01:09 ]
Kenaj, a i jeszcze jedno ede potrzebowal niedlugo Twojej pomocy
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=128399
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
błotnik do lakierowania, zderzak poszpachlować, belke lekko naciagnac i wymienić szkło w reflektorze.
tylko właśnie zastanawiam się nad zmianą zderzaka i zaadaptowaniu takie z vento, podobno jest dłuzszzy i lepiej by mi chował intercooler
tylko właśnie zastanawiam się nad zmianą zderzaka i zaadaptowaniu takie z vento, podobno jest dłuzszzy i lepiej by mi chował intercooler
"Volkswageny nie kapią olejem, one tak zaznaczają swój teren"