program do sprawdzania kompa w TDI
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
program do sprawdzania kompa w TDI
Witam
Chcialem sie zapytac jakim programem łączycie sie ze swoimi kompamiVW??czy program ETKA6 wystarczy??czy to jest calkowicie inny?
[ Dodano: 05 Paź 2007 15:47 ]
a tak wogle lepszy kabel RS czy USB??
Chcialem sie zapytac jakim programem łączycie sie ze swoimi kompamiVW??czy program ETKA6 wystarczy??czy to jest calkowicie inny?
[ Dodano: 05 Paź 2007 15:47 ]
a tak wogle lepszy kabel RS czy USB??
z tego co wiem ETKA to program z częściami do komunikacji z autkiem służy np. VAG
na forum powinno być mnóstwo tematów o tym program spokojnie można ściągnąć z neta
ja mam kabel na usb ponieważ inny nie pasuje mi do laptopa
na forum powinno być mnóstwo tematów o tym program spokojnie można ściągnąć z neta
ja mam kabel na usb ponieważ inny nie pasuje mi do laptopa
Ostatnio zmieniony pt paź 05, 2007 15:52 przez Puki, łącznie zmieniany 1 raz.
Są auta i są VolksWageny
- Direct
- Ma gadane
- Kontakt:
Nie trzeba tam specialnej wiedzy żeby przeczytać wartości wykresu!!
Trochę ćwiczeń + literatura o czujnikach i ich zakresach poprawnej pracy i wszystko sie uda
Pytasz o ciśnienie doładowania..... bie wiem jak to jest w TDI do konca , ale jesli jest tam czujnik ciśnienia połączony z ecu to na pewno będzie się dało odczytać jego wartości!!
Musisz sięgną do literatury i dokumentacji twojego auta!!
jak masz jeszcze jakies pytania to na PW zapraszam
Trochę ćwiczeń + literatura o czujnikach i ich zakresach poprawnej pracy i wszystko sie uda
Pytasz o ciśnienie doładowania..... bie wiem jak to jest w TDI do konca , ale jesli jest tam czujnik ciśnienia połączony z ecu to na pewno będzie się dało odczytać jego wartości!!
Musisz sięgną do literatury i dokumentacji twojego auta!!
jak masz jeszcze jakies pytania to na PW zapraszam
spokojnie odczytasz cisnienie doladowania.
logujesz autko w grupie 011 logi dynamiczne i jak sie nie myle to przedostatnia rubryka jest wlasnie aktualne cisnienie doladowania.
wazne podczas logowania jest zeby auto mialo odpowiednia temp. czyli okolo 90 stopni.
dzieki Vag-Com mozesz odczytac wiele informacji wiecej w TDI niz w benzynie.
logujesz autko w grupie 011 logi dynamiczne i jak sie nie myle to przedostatnia rubryka jest wlasnie aktualne cisnienie doladowania.
wazne podczas logowania jest zeby auto mialo odpowiednia temp. czyli okolo 90 stopni.
dzieki Vag-Com mozesz odczytac wiele informacji wiecej w TDI niz w benzynie.