3100 obr i koniec......
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
3100 obr i koniec......
mam problem nie wiem juz co robic sprawdzilem nieszczesny n75 poprzez zmostkowanie wezykow ale na nic to dało(dziekuje za rade od forumowiczow)
, pozatym cyka i słychac ze działa....a objawia sie to tak 3100 obrotow i brakuje mocy, ale tylko na 4 i 5 biegu dlatego tez wiecej niz 150 nie chce jechac, nie mam dostepu do kompa wiec nie wiem co robić moze ktos z was mial podobny problem, co to mogło by byc bo raczej turbina nie jest temu winna skoro na pozostałych biegach jest ok, a auto mimo 240 tysi przebiegu oleju nie wezmie ani grama...........
, pozatym cyka i słychac ze działa....a objawia sie to tak 3100 obrotow i brakuje mocy, ale tylko na 4 i 5 biegu dlatego tez wiecej niz 150 nie chce jechac, nie mam dostepu do kompa wiec nie wiem co robić moze ktos z was mial podobny problem, co to mogło by byc bo raczej turbina nie jest temu winna skoro na pozostałych biegach jest ok, a auto mimo 240 tysi przebiegu oleju nie wezmie ani grama...........
- gOOzOl
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wezyk pod podszybiem sprawdzales? wchodzi sobie taki czarny w plastik w okolicy filtra kabinowego.sciagnij plastik i zobacz w jakim to jest stanie, popraw mocowanie itp. u mnie to byl problem.
Ostatnio zmieniony czw paź 11, 2007 15:11 przez gOOzOl, łącznie zmieniany 1 raz.
ja juz sam nie wiem chyba przełozyc by bylo łatwie jprzepływke od sprawnego.....
ktorys z uzytkownikow forum mial podobny problem tylkooze wiechnal mi sie komp i tego ssamego tematu nie moge juz znalezc, tam bylo cos o szczelnosci orurowania IC a objawy były identyczne, dzis sprawdzilem orurowanie icka i wszystko pozaciskałem od nowa nic nie popękane....nic to nie dało......ciekawe jest ze jeszcze na trzecim biegu kreci sie wyzej niz 3100 a na 4 tym to juz kres mozliwości dlaczego??
ktorys z uzytkownikow forum mial podobny problem tylkooze wiechnal mi sie komp i tego ssamego tematu nie moge juz znalezc, tam bylo cos o szczelnosci orurowania IC a objawy były identyczne, dzis sprawdzilem orurowanie icka i wszystko pozaciskałem od nowa nic nie popękane....nic to nie dało......ciekawe jest ze jeszcze na trzecim biegu kreci sie wyzej niz 3100 a na 4 tym to juz kres mozliwości dlaczego??
[...]Mam dwie kreski, - no to masz słaby zasięg
jak masz skąd przełożyć to jasne ....... ale wpiąć diodę też nie jest trudnoFpower pisze:ja juz sam nie wiem chyba przełozyc by bylo łatwie jprzepływke od sprawnego.....
gdybyś miał nieszczelność to zostawiałbyś za sobą dużego batoregoFpower pisze:ktorys z uzytkownikow forum mial podobny problem tylkooze wiechnal mi sie komp i tego ssamego tematu nie moge juz znalezc, tam bylo cos o szczelnosci orurowania IC a objawy były identyczne, dzis sprawdzilem orurowanie icka i wszystko pozaciskałem od nowa nic nie popękane