Podkręcenie T2
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
ja mam MBC properfekt juz dluuuuuugo i jest ok. Wczesniej mialem na T2 teraz na K24.Krzylu pisze:tylko z kanalu a MBC do T2 mozna sobie o kant chu..a rozbic chodzi mi o firme PROPERFEKT kupa i tyle szkoda hajsu
T2 na plus minus 100 kuca... Dobra do jazdy na codzien po miescie itp, ale nie na szybka jazde na trasie
[ Dodano: Sro Paź 17, 2007 7:48 pm ]
co masz na mysli "skakanie wskazowki"?SouleR pisze:a nie gadaj. nie jeden by chcial miec tak pieknie i plynnie narastajace cisnienie jak u mnie. zero skakania wskazowki. co prawda mbc trzeba bylo modowac.Krzylu pisze:tylko z kanalu a MBC do T2 mozna sobie o kant chu..a rozbic chodzi mi o firme PROPERFEKT kupa i tyle szkoda hajsu
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
nie wiem, roznymi autami jezdzilem i nic nie skakalo w zadnymSouleR pisze:skakanie wskazowki oznacza wlasnie skakanie wskazowki. tak bylo u mnie na zwyklym manometrze do momentu zmodowania mbc, innego zamontowania...
paja swoja opchnij dalej, a od zaprzala wez cos duzego i bedziesz mogl smigac w trasie.
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
malo ci bedzie po pewnym czasie uwiez miw planach mam fmic...potem cisnienie i dawka i wsio...
no widzisz czesc czesci nierownaja mam MBC properfekt juz dluuuuuugo i jest ok
no i co z tego jak przy wyzszych predkosciach sobie nieporadzina T2 do 100KM to chyba całkiem całkiem
wczoraj z kolega scignelismy sie on ma JR bez ic ze zwiekszonym cisnieniem i dawka oraz z rozregulowanymi wtryskami ja SB fmic i tak jak reszta tylko ze mu dmucha 1,4b a mi 0,8 na czwartm biegu poprostu mnie przeganiał a pod gore juz niemowie idzie jak burza a co dopiero jak cisnienie wtrysku sie ustawi
-
- Ma gadane
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
tu tez chlopaki mieli problem z tym zaworkiem
http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=48357
http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=48357
Był Dzik Power Diesel, jest Astra Turbo