ten silnik nie wymieka przy tdi dzielnie sobie radzi w sprinciemk3 be-k pisze:benzynowe silniki wymiekaja przt tdi
tylko marcin chyba nie masz planu obkleic go plastiksem i siatexem :green_fuck:
Moderator: G0 Karcio
ten silnik nie wymieka przy tdi dzielnie sobie radzi w sprinciemk3 be-k pisze:benzynowe silniki wymiekaja przt tdi
Oj nie wiem 115km w mk3 szału nie robi a TDI 110km na przyspieszenie by mialo duze szanse... gorzej jednak z vmaxem... pozdroozajac pisze:ten silnik nie wymieka przy tdi dzielnie sobie radzi w sprinciemk3 be-k pisze:benzynowe silniki wymiekaja przt tdi
tylko marcin chyba nie masz planu obkleic go plastiksem i siatexem :green_fuck:
Hehe spoko, w sumie nie powiedzialem, że TDI bez problemu bu objechalo benzyne, ale że miało by duze szanse. Są też inne czynniki, które wpływaja na przyspieszenie auta (np. umiejetnosci kierowcy, czy stan silnika wiadomo ze jakas padaczka to nie ma co podjerzdzać ), generalnie nigdy nie uczestniczylem w takim wyscigu (i raczej nie bede bo mam mk2 ), ale mysle że naprawde AFN powinien miec szanse na 1/4. PozdrooVWkiMarcin GTI pisze:W wielokrotnym starciu z mk3 TDI AFN minimum jedną długośc dostaje baty TDI więc nie byłbym taki pewienPiterGOLF pisze:Oj nie wiem 115km w mk3 szału nie robi a TDI 110km na przyspieszenie by mialo duze szanse.
Mocno doladowana benzyna, a niedoładowana benzyna to tez dwie różne rzeczy... Zgodze sie, że TDI lepsze do latania na codzien a nie do zapier... wiadoma sprawa że benzynke fajniej sie kreci niz diesla (jeżdzilem kilka naprawde szybkimi benzynami tak że nie musicie mi tlumaczyć) ale niutonometry równiez robią swoje. PozdraVWiamRapix pisze:Marcin stawał i robił takie TDI.... Kolejna sprawa.... TDI jest fajne na codzien... dobrze jeździ i w miarę mało pali... Ale bądźmy szczerzy że mocna doładowana benzyna ma znacznie większy potencjał i naprawdę jeździ szybko... stawiając obok siebie Np. MK IV arl & 1.8T wcale TDI nie zmiażdży tego benzyniaka...
A co do Marcina auta fajnie by było jak by nie sprzedał bo ma świetne auta i plan choćby samego swapa jest świetny... Ale jak kupie sobie coś innego to też będzie ok
No zwracam honor ale robi czasy cos kolo 11s (chyba) i to TDIRapix pisze:Jeśli już to MK I 2.0TDI i najlepsze czasy robi w swojej klasie a nie ogólnie w PL
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości