woda w środku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
woda w środku
dzis zauwazylem mokry dywanik i niewiem z czego moglo to byc dodam ze nic nie wylalem wjechalem na kanał i zobaczylem ze guma która jest pod podłogą jest mokra i łatwie mozną ją wyjac moze to byc przyczyna mokrego dywanika?
Ostatnio zmieniony sob paź 27, 2007 13:47 przez Golf_130tdi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- lukjar7
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: woda w środku
jesli masz klime to sprawdz czy przewod od skraplacza nie jest pęknięty.Golf_130tdi pisze:dzis zauwazylem mokry dywanik i niewiem z czego moglo to byc dodam ze nic nie wylalem wjechalem na kanał i zobaczylem ze guma która jest pod podłogą jest mokra i łatwie mozną ją wyjac moze to byc przyczyna mokrego dywanika?
Ostatnio zmieniony sob paź 27, 2007 15:27 przez lukjar7, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli chodzi Ci o taki korek zaślepiający otwór w podłodze to na pewno to jest przyczyną. Już to pisałem ze dwa razy: w moim golfie taki koreczek podważyło, chyba gdzieś na kamieniu, i skrzywiło trochę podłogę przy otworze, i miałem wodę po całej stronie kierowcy.Golf_130tdi pisze:wjechalem na kanał i zobaczylem ze guma która jest pod podłogą jest mokra i łatwie mozną ją wyjac moze to byc przyczyna mokrego dywanika?
Podłogę wyprostowałem, kupiłem jakiś uszczelniacz, nałożyłem sporo na ten korek, założyłem korek i jeszcze dla pewności od spodu zakleiłem tym uszczelniaczem, bo zdarła się tam trochę ta warstwa ochronna. Pomogło, sucho w samochodzie.
-
- Mały gagatek
-
- Użytkownik
- Kontakt: