Faktyczny przebieg.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Faktyczny przebieg.
Czy ktoś wie jak można sprawdzić faktyczny stan przebiegu w Golfie IV silnik 1.4 16V AKQ rocznik 1997 r
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Już tak nie można chyba robićQto pisze:Kiedyś ktoś pisał że można do ASO podjechać i zapytać o historię auta jeżeli było serwisowane w ASO...na podstawie takich danych można wywnioskować czy licznik był cofany, chyba ze auto widziało ASO dawno temu...
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Czytalem na forum, ze jedziesz na sciezke diagnostyczna, chyba 200zl i mowia ci historie auta.
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
ja tak zrobiłem więc chyba możnagrandilodz pisze:Już tak nie można chyba robićQto pisze:Kiedyś ktoś pisał że można do ASO podjechać i zapytać o historię auta jeżeli było serwisowane w ASO...na podstawie takich danych można wywnioskować czy licznik był cofany, chyba ze auto widziało ASO dawno temu...
- mg-maciek
- Ma gadane
- Kontakt:
to wcaale nie taka prosta sprawa z ASO np jeśli chodzi o audi to nie chcą powiedzieć bo twierdzą że to są ich wewnętrzne dane pewnie chcą kasy - czyli wychodzi na to że zaawansowana komuna i korupcja jak nie dasz w łape to się nie dowiesz
z kolei w Toyocie nie ma problemu wszystkiego można się dowiedzieć problem tylko jest taki że ASO w polsce mają dane tylko aut serwisowanych w Polsce ale z kolei wiedzą że auto jest na gwarancji więc też jakoś dziwnie (ostatnio sprawdzałęm avensis z kumplem)
PS silnik D-4 D 2.0 toyoty całkiem fajnie sobie radzi chociaż tylko 116 kuców ale lubi obroty maksymalny moment od 2200 obrotów
z kolei w Toyocie nie ma problemu wszystkiego można się dowiedzieć problem tylko jest taki że ASO w polsce mają dane tylko aut serwisowanych w Polsce ale z kolei wiedzą że auto jest na gwarancji więc też jakoś dziwnie (ostatnio sprawdzałęm avensis z kumplem)
PS silnik D-4 D 2.0 toyoty całkiem fajnie sobie radzi chociaż tylko 116 kuców ale lubi obroty maksymalny moment od 2200 obrotów
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Czy auto było bite u mnie drzwi i lewy błotnik na drzwiach przy zamku z boku jest naklejka niemiecka 100 tys 2002 wymieniane drzwi czyli wiem że jak golf przyjechał do polski w 2002 roku miał 100 tysi a jak go kupowałem mial 150 tys amen
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Witam, ja ostatnio tak sprawdziłem swojego golfa w ASO....auto kupiłem w lipcu z przeb. 171 tys...i okazało się że w lutym tego roku miał wymieniane klocki, tarcze,końcówki, płyn hamulcowy i olej przy przebiegu.....202 tys golf zostal kupiony w czerwcu...wiec jeszcze troche nakrecil licze ze ma ok 210-215 tys.....to i tak dobrze ze nie okazalo sie ze mial 300 tys.......zrobilem narazie ok 5 tys i narazie jest ok...zobaczymy co dalej.
-
- Forum Master