niommalutki pisze:hmmm hybryda golfa z bora ?k3fir pisze:BOLFIE
[MK2] cult by k3fir 16v
Moderator: G0 Karcio
material
a to bedzie listwa wtryskowa
a to bedzie listwa wtryskowa
Ostatnio zmieniony czw lis 08, 2007 19:48 przez k3fir, łącznie zmieniany 1 raz.
- kaczor4011
- Forumowy spamer :)
- malutki
- Forum Master
- Kontakt:
no niezle, moze beda chcieli bys prezydenta porzadnym autem powozilk3fir pisze:wlasnie mialem tel z TVP z pytaniem czy wzia bym udzial w jakims programie ze swoim autem ;] bedzie jeszcze tam jakis crx i cos jeszcze, tyle wiem a co i jak to zobaczymy w srode ;]
Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra
Szafa gra
Ze niby Kaczynskiego?, ja bym go nie wpuscil do swojego golfika, do wozenia ziemniakow sa Zuki, Nyse i Lublinymalutki pisze:no niezle, moze beda chcieli bys prezydenta porzadnym autem powozilk3fir pisze:wlasnie mialem tel z TVP z pytaniem czy wzia bym udzial w jakims programie ze swoim autem ;] bedzie jeszcze tam jakis crx i cos jeszcze, tyle wiem a co i jak to zobaczymy w srode ;]
albo taczki .. i potem z przepaściGoofi pisze:Ze niby Kaczynskiego?, ja bym go nie wpuscil do swojego golfika, do wozenia ziemniakow sa Zuki, Nyse i Lublinymalutki pisze:no niezle, moze beda chcieli bys prezydenta porzadnym autem powozilk3fir pisze:wlasnie mialem tel z TVP z pytaniem czy wzia bym udzial w jakims programie ze swoim autem ;] bedzie jeszcze tam jakis crx i cos jeszcze, tyle wiem a co i jak to zobaczymy w srode ;]