Przecież napisał że silnik chodzi na każdym biegu. Tutaj problemem jest raczej drożność układu a nie elektryka.twardy pisze:Sprawdz blaszki które pod pokrętłem , u mnie trzeba było je podgiąć i przeczyścić.
Słaby nadmuch
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ciegna od sterowania "gdzie ma wiać" i "cieple, zimne" znajduja sie za pokretlami .Musisz delikatnie podwazyc srubokretem ten przedni panel i jak zeszkoczy uzjrzysz 4 sruby.Odkrec je i odkrec jeszcze 2 ktore sa pod popielniczka( musisz wyjac popiołke) i zdejmuszesz maskowanie.Potem lekko odchylasz do tylu to wszystko zeby wyszlo z takich krotkich bolczykow i opuszczasz na dol i masz dostep.Tam bedzie widac czy cos spadlo czy nie.
A co konkretnie Ci nie dziala.Ustawienie "gdzie ma wiać" ,tak?
A co konkretnie Ci nie dziala.Ustawienie "gdzie ma wiać" ,tak?
CB :) BEZ TEGO SIE NIE RUSZAM !!!!!!!!!
A dzieki wielkie za pomoc jakos sobie poradzilem.
A nie dzialalo mi i ustawienie gdzie ma wiac i przy pokretle regulacji sily nawiewu przez co powietrze nie docieralo do wnetrza auta poniewaz nie otwierala sie rurka doprowadzajaca to powietrze. Rozebralem dzisiaj i panel od regulacji nawiewu i co sie okazalo poprzedni wlasciciel tak sie za to zabieral ze wylamal trzymadla linek ale dzieki magicznym opaskom zaciskowym udalo sie jakos przymocowac te pancerze i nawiew wkoncu zaczal dzialac jak nalezy.
Pozdrawiam
A nie dzialalo mi i ustawienie gdzie ma wiac i przy pokretle regulacji sily nawiewu przez co powietrze nie docieralo do wnetrza auta poniewaz nie otwierala sie rurka doprowadzajaca to powietrze. Rozebralem dzisiaj i panel od regulacji nawiewu i co sie okazalo poprzedni wlasciciel tak sie za to zabieral ze wylamal trzymadla linek ale dzieki magicznym opaskom zaciskowym udalo sie jakos przymocowac te pancerze i nawiew wkoncu zaczal dzialac jak nalezy.
Pozdrawiam
- Eso
- --------
- Kontakt:
A u mnie zas czaly czas leci cieple powietrze nawet na zimnym i dziala 4 bieg. co jest grane??
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=11416 link do zdjecia panelu
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=11416 link do zdjecia panelu
Troche odkopie, ale bez potrzeby zakładać nowy temat.
Bardzo słaby miałem nawiew, jak dostałem sie do wentylatora i go ruszyłem to dmuchało lepiej, zauważyłem że szczotki w silniku kończą się i że to może być przyczyna. Kupiłem nowe szczotki tylko mam problem z ich montażem, mianowicie nie mogę ściągnąć tego plastikowego bębna(wiatraka) żeby dostac się do szczotek, Wie ktoś jak to ściągnąć żeby nie połamać?
Bardzo słaby miałem nawiew, jak dostałem sie do wentylatora i go ruszyłem to dmuchało lepiej, zauważyłem że szczotki w silniku kończą się i że to może być przyczyna. Kupiłem nowe szczotki tylko mam problem z ich montażem, mianowicie nie mogę ściągnąć tego plastikowego bębna(wiatraka) żeby dostac się do szczotek, Wie ktoś jak to ściągnąć żeby nie połamać?