jaka pojemność?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nie wiem co panowie jest grane wczoraj wyjechałem na trase z łodzi do warszawy i jak pobujałem to do 175 kilosów ale nie wiem czy dalej by poszedł ... chyba nie ... dodam że sam jechałem a index licznika to chyba 950 ... więcej chyba by nie poszedł... no chyba że dostał bym od jakiegoś rozpędzonego meśa w tyłek... czego nikomu nie życze...
...Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Czy pomiar na hamowni jest wystarczającym dowodem na poprawność wskazania prędkościomierza, czy może mam przeliczyć wszystkie przełożenia i zmierzyć dynamiczny promień koła, może mam prędkościomierz zawieść na skalowanie do odpowiedniego instytutu?.
Po za tym napisałem że prędkościomierze przekłamują, wystarczy ze będziemy mieli mniej powietrza w kołach, a to ze jechałeś max 170 to już nie moja wina.
(albo kierowca fabryczny boji się szybciej jechać)
Pozdrawiam
Po za tym napisałem że prędkościomierze przekłamują, wystarczy ze będziemy mieli mniej powietrza w kołach, a to ze jechałeś max 170 to już nie moja wina.
(albo kierowca fabryczny boji się szybciej jechać)
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Sluchaj sprawdz sobie numery silnika... pierwsze 2 litery i sprawdz w ETCE jaki to silnik i w jakich latach szedl.... Po numerach nadwozia dojdziesz z kiedy jest buda i wyjdzie ci jaki masz silnik i czy on oryginalnie byl czy ktos smienial.... A ile ci spala ten twoj motorek? Po tym tez dojdziesz jaki silnik.... 1.8 powinien solidnie doić Najlepiej to zrob foto silnika i wpakuj na forum a majstoewie sie wypowiedzą.
Pozdro
[ Dodano: Nie Lip 24, 2005 23:01 ]
A moj 1.3 w golfie poszedl 160 wiec... tylko ze mam skrzynie 4biegową i ma troszke inne przelozenia niz 5. Mysle ze na 5 (znaczy skrzyni 5 a nie 5 biegu) nie dalrady bym tyle pojechac
Pozdro
A moj 1.3 w golfie poszedl 160 wiec... tylko ze mam skrzynie 4biegową i ma troszke inne przelozenia niz 5. Mysle ze na 5 (znaczy skrzyni 5 a nie 5 biegu) nie dalrady bym tyle pojechac
b8tz pisze:
u mnei jest to samo 1,3 daje rade te 160 uciagnac na skrzyni 4 biegowej moze wiecej by dal rade ale zycie mi mile 845kg auto mozen rozbujac do tej predkosci
kto szybko jedzie tego wolno niosa