tak jak mówisz, może to być łożysko w skrzyni... ja miałem taki przypadek ze jak wciskałem sprzęgło zaczęło buczeć a jak puściłem było ok ale może u Ciebie jest inaczej...cowboy pisze:teraz pytanie co tam może wyć w skrzyni ?
prawdopodobnie to jakies łożysko lub coś w mechaniźmie róznicowym
ktoś się spotkał z podobnym przypadkiem... można coś tam wymienić ?
[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
te objawy które napisałeś wskazywałyby na łożysko oporowe...fuldi pisze:jak wciskałem sprzęgło zaczęło buczeć a jak puściłem było ok ale może u Ciebie jest inaczej...
u mnie buczy podczas jazdy, kiedy odpuszczam gaz lub naciskam sprzęgło wycie ustaje
olej w skrzyni zmieniałem w zeszłym roku...
ewidentnie jest to cos związane ze skrzynią, może przeguby ?
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
MIłOśNIKVW, otrzymujesz warna za obrazanie uzytkownikow. Ty zawiniles bo robisz spam a kolega cie upomnial. Przeczytaj caly temat to zobaczysz ile cowboy mial na seryjnym AFNie.
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
MIłOśNIKVW, poszukaj troche na forum o chiptutingu a sie dowiesz wszystkiego...
mozesz osiagnac cos okolo 130-140km
mozesz osiagnac cos okolo 130-140km
Ostatnio zmieniony ndz lis 25, 2007 14:36 przez BZYCZEK2, łącznie zmieniany 1 raz.
zakupiłem skrzynie ASD (1Z) z przebiegiem 130 tys km, która ma przełożenia około 5 km/h szybsze niż moja CYP (AFN)Mekto pisze:Jak temat ze skrzynią się rozwinął?
w przyszłą sobotę robie swapa w Jeleniej Górze
moja skrzynie bedzie na sprzedaż, w zeszłym roku wymieniony olej Mobil1 75w90, biegi wchodzą miodzio - do wymiany łożyska na wałku atakującym jak ktoś się lubi pobawić
jeszcze z pół roku pojeżdże golfikiem, a potem jakieś mocniejsze TDI z grupy VAGMekto pisze: A może ty już masz jakieś inne auto
w planach troche wiecej pojemności i cylindrów
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Q7 V12 TDicowboy pisze:w planach troche wiecej pojemności i cylindrów
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Passat 1.8T - projekt K04