Nie pokazuje temperatury
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie pokazuje temperatury
Witam
Od tygodnia mam tak ze zamiast temp zewnetrznej na wyswietlaczu przy obrotomierzu pokazuje --,- . natomiast na klimatroniku pokazuje normalnie. Do tej pory na klimatroniku i na zegarach pokazywala sie taka sama temp.
Pozdrawiam Eshaton
Od tygodnia mam tak ze zamiast temp zewnetrznej na wyswietlaczu przy obrotomierzu pokazuje --,- . natomiast na klimatroniku pokazuje normalnie. Do tej pory na klimatroniku i na zegarach pokazywala sie taka sama temp.
Pozdrawiam Eshaton
czujnik temperatury zewnętrznej- uszkodzony, wypięty, zwarcie do masy, jest przed chłodnicą a bynajmniej powinien być. Temperatura na klimatroniku ściągana jest z czujnika temperatury w tunelu świeżego powietrza i współpracuje z czujnikiem temperatury zewnętrznej.
pozdrawiam
pozdrawiam
Moje aktualne wersje VCDS V2: ADAKO 23.3.1 (PL) i 23.3.1 (EN).
żadne czary ani cudy...eshaton pisze:Posprawdzalem czujniki, przewody miernikiem i wszystko ok, vag zero błędów.
podczas w/w zabiegów coś spiąłeś i tyle, być może nie było styku a Ty nieświadomie to naprawiłeś.
pozdrawiam
Moje aktualne wersje VCDS V2: ADAKO 23.3.1 (PL) i 23.3.1 (EN).
A ja może nie mam tego problemu tylko inny :/ tez drazniacy tylko bardziej chodzi o lampke na desce rozdzielczej "zapięcie pasów kierowcy" co może sie zepsuc jesli sie cały czas swieci? oraz czasem gasną pokretła od wiatraka, temperatury oraz miejsca nawiewu Golf IV 1,4 silnik rocznik 99 prosze o kontakt najlepiej na gg 4543646 bede wdzieczny jesli ktoś mi pomoze....
Re: Nie pokazuje temperatury
Witameshaton pisze:Witam
Pozdrawiam Eshaton
odnosnie czujnika temperatury zewnetrzej
u mnie temperatura skacze od -45 do +20 w upalne dni
oznacza to ze czujnik do wymiany czy cos z kompem??
prosze o porade, z gory dzieki