problem ze świecami żarowymi (brak ikonki na blacie)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- niebieski91
- SHARIKOWIEC
- Kontakt:
- niebieski91
- SHARIKOWIEC
- Kontakt:
Panowie! Gdzie mozna znalezc ten przekaznik :[ Nigdzie nie moge go znalezc w mojej Borce TDI PD... :/ Swiece sa ok ale nie grzeja wiec to albo przekaznik albo bezpiecznik tylko gdzie to ustrojstwo jest ?? Nigdzie na forum nie moge tego znalezc...
[ Dodano: Pon Gru 24, 2007 16:06 ]
POprawka przekaznik zlokalizowany. Jest za skrzynka z bezpiecznikami, ktora najpierw trzeba odkrecic ale gdzie jest ten caly bezpiecznik ? Jego juz nie udalo mi sie znalezc :/
[ Dodano: Pon Gru 24, 2007 16:06 ]
POprawka przekaznik zlokalizowany. Jest za skrzynka z bezpiecznikami, ktora najpierw trzeba odkrecic ale gdzie jest ten caly bezpiecznik ? Jego juz nie udalo mi sie znalezc :/
zrób tak pod pedałami masz taką osłonkę na 3 śrubki od strony kieronicy która przy pedałach zakładana jest na takie 2 białe płozowate ściski (jak odkręcisz to osłonę wystarczy wysunąć z tych płoz)
następnie (o ile nie chce ci się demontować wszsytkich plastików) połóż się głową pod kieronicą (aaa wiem wiem romantycznie ... nie jedna kobieta leżała w podobnej pozie hehe) dobra do rzeczy odsuń fotel i połuż się plecami w miejscu chodniczka będziesz wszsytko widział
musisz znaleść skrzyneczkę przekaźników a 109 jest za takim większym prostopałościanem o dłuższym boku podstawy powiniem być podpisany 109 (tam są jakby trzy rzędzy licząc od strony pedałów 1. przekaźniki 2. ten prostopadłościan 3. przekaźnikie i właśnie w tym 3-cim rzędzie będzie on)
pozdrawiam
następnie (o ile nie chce ci się demontować wszsytkich plastików) połóż się głową pod kieronicą (aaa wiem wiem romantycznie ... nie jedna kobieta leżała w podobnej pozie hehe) dobra do rzeczy odsuń fotel i połuż się plecami w miejscu chodniczka będziesz wszsytko widział
musisz znaleść skrzyneczkę przekaźników a 109 jest za takim większym prostopałościanem o dłuższym boku podstawy powiniem być podpisany 109 (tam są jakby trzy rzędzy licząc od strony pedałów 1. przekaźniki 2. ten prostopadłościan 3. przekaźnikie i właśnie w tym 3-cim rzędzie będzie on)
pozdrawiam
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=102331]były ULUBIENIEC[/url]
no właśnie ten 109 to jest od świec
sprawdzić ?? najczęściej wymienia się go jak samochód ci gaśnie i przy przekręcaniu kluczyka nie pojawia ci się na wyślwietlaczu ikonka od świec
możesz pożyczyć ok kolegi który ma mk4 lub kupić za 53 zł
sprawdzić ?? najczęściej wymienia się go jak samochód ci gaśnie i przy przekręcaniu kluczyka nie pojawia ci się na wyślwietlaczu ikonka od świec
możesz pożyczyć ok kolegi który ma mk4 lub kupić za 53 zł
Ostatnio zmieniony wt gru 25, 2007 17:45 przez cwb, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=102331]były ULUBIENIEC[/url]
Grzesiekk1982, czesc kolego jestem tu nowy.chcialbym zebys mi pomogl w rozwiazaniu problemu.mam golfa 1.9d bez turbo i juz od tygodnia silnik wogole nie chce mi sie zagrzac a co za tym idzie mam zimno w samochodzie:(nie wiem co jest wymienilem termstat jeszcze wczesniej nagrzewnice i nic jesli wiesz co moze byc z moim autkiem to napisz bede wdzieczny pozdrawiam