wymiana sworzni na przodzie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wymiana sworzni na przodzie
Witam
czeka mnie wymiana sworzni w przednim zawieszeniu i mam pytanie, czy po wymianie sworzni zawsze trzeba ustawiać zbieznosć czy mozna tego jakoś uniknąc?
czeka mnie wymiana sworzni w przednim zawieszeniu i mam pytanie, czy po wymianie sworzni zawsze trzeba ustawiać zbieznosć czy mozna tego jakoś uniknąc?
Oo===w===oO
- krzysiek82
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
przy wymianie sworzni pamiętaj przede wszystkim o podokrecaniu śrub po ok. 2-3 km a z tym ustawianiem zbieżności to niebyłbym pewien ale to juz niech sie bardziej doświadczeni wypowiedzą
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
bo tu nie zbieznosc tylko kąty do ustawienia, przeciez koncowek drazków kierowiczych nie ruszasz wiec jaka zbieznosc
Ale jak beda Ci katy ustawiac to podejrzewam ze od razu moga spaprac zbieznosc , koszt zabawy u mnie to ok 50 zł.
Tak wiec po wymianie sworzni jezeli zalozysz tak jak poprzednio bylo to sa szasne, ze nie bedzie nic do ustawiania sa duze. A jak juz sie rypnie to przede wszystkim katy, a zbierznosc to juz w gratisie.
ja zakladalem zwrotnice sam na oko i walnałem sie o 1 stopien w stosunku do tej drugiej strony:) niewielka roznica, nic nie czuc, ale jak mialem problemy z zimowkami to wyszło ze jest minimalnie nie tak jak trzeba.
Ale jak beda Ci katy ustawiac to podejrzewam ze od razu moga spaprac zbieznosc , koszt zabawy u mnie to ok 50 zł.
Tak wiec po wymianie sworzni jezeli zalozysz tak jak poprzednio bylo to sa szasne, ze nie bedzie nic do ustawiania sa duze. A jak juz sie rypnie to przede wszystkim katy, a zbierznosc to juz w gratisie.
ja zakladalem zwrotnice sam na oko i walnałem sie o 1 stopien w stosunku do tej drugiej strony:) niewielka roznica, nic nie czuc, ale jak mialem problemy z zimowkami to wyszło ze jest minimalnie nie tak jak trzeba.
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- krzysiek82
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: