Malowanie czy u was też tak drogo ?????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Malowanie czy u was też tak drogo ?????
Witam Panów. Ostatnio pojechałem do lakiernika a dokładnie do 3 lakierników z zapytaniem za ile mogę pomalować cały samochodzik. Dodam ze lakier nie metalik tylki 2 warstwowy czerwony. I tu zaczoł sie problem bo ceny są ogromne jak sie dowiedziałem. Malowanie calego samochodu od 2500 do 3000 zł. A jak pytałem samoą maskę bo mam odpryski od kamieni po porzednim właścicielu nie nadające sie do zrobienia zaprawek to kaszy 150- 170 zł. Czy to normalne ?????
Re: Malowanie czy u was też tak drogo ?????
to raczej normalna cena,Pabloss pisze: ... Czy to normalne ?????
ale na Twoim miejscu szukałbym raczej dobrego lakiernika, bo zapłacisz może trochę drożej, ale auto będziesz miał ładne.
pozdrawiam
pozdrawiam Dominik
KUPIĘ:
- klapę tylną MK3 kombi najlepiej w kolorze LC3L
KUPIĘ:
- klapę tylną MK3 kombi najlepiej w kolorze LC3L
- piotrsrokosz
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Malowanie czy u was też tak drogo ?????
To sam lakiernik? Czy od razu robi blacharkę? Bo mnie to też czeka tylko jeszcze muszę zrobić progi, tył błotnik prawa strona i nadkole???!!!Pabloss pisze:Witam Panów. Ostatnio pojechałem do lakiernika a dokładnie do 3 lakierników z zapytaniem za ile mogę pomalować cały samochodzik. Dodam ze lakier nie metalik tylki 2 warstwowy czerwony. I tu zaczoł sie problem bo ceny są ogromne jak sie dowiedziałem. Malowanie calego samochodu od 2500 do 3000 zł. A jak pytałem samoą maskę bo mam odpryski od kamieni po porzednim właścicielu nie nadające sie do zrobienia zaprawek to kaszy 150- 170 zł. Czy to normalne ?????
WV Golf 1,8 - 1992, AAM 75KM, LPG,
ABS, wspomaganie
ABS, wspomaganie
- Paweł Marek
- V.I.P.
U mnie ceny od 1000 zł za całe auto. Ale 1000 zł to u młodych chłopaków którzy nie mają firmy i zaczynają dopiero, co nie znaczy że im malowanie nie wychodzi bo najważniejsza jest staranność. A oni cały garaż odkurzają zanim prysną. Normalnie to 2000-3000 złotych w warsztatach z renomą.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- bartek1001
- Mały gagatek
- Kontakt:
zaplacilem za malowanie calej bryczki + w kilku miejscach m.in. dach i maska szpachla + wyprostowanie wzmocnienia przedniego + korozja = 950 zł
baze mialem swoja, kumpel zalatwil mi 3l. za 150 zl wiec cale malowanie wyszlo mnie 1100. Lakier metalik. Nie jest to pomalowane super ma male zacieki, i troche smieci pod lakierem ale ogolnie znajomy lakiernik powiedzial ze spoko jak za taka cene do tego koles zapowiedzial ze moge w kazdej chwili przyjechac na poprawki
baze mialem swoja, kumpel zalatwil mi 3l. za 150 zl wiec cale malowanie wyszlo mnie 1100. Lakier metalik. Nie jest to pomalowane super ma male zacieki, i troche smieci pod lakierem ale ogolnie znajomy lakiernik powiedzial ze spoko jak za taka cene do tego koles zapowiedzial ze moge w kazdej chwili przyjechac na poprawki
moj wolfik