nawigacja do Mk4 98 r
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
nawigacja do Mk4 98 r
Witam sedecznie
Jestem tu nowy i zarazem zielony jesli chodzi o vw 4- poszukuje odpowiedzi na pytanie jaka nawi wybrac do mojego golfa ?????? chce uzywac map- prosze o linki lub zdjecia co mam do wyboru - chodzi mi tylko o oryginalne navi
z gory dziekuje
Jestem tu nowy i zarazem zielony jesli chodzi o vw 4- poszukuje odpowiedzi na pytanie jaka nawi wybrac do mojego golfa ?????? chce uzywac map- prosze o linki lub zdjecia co mam do wyboru - chodzi mi tylko o oryginalne navi
z gory dziekuje
Nawigacje do VW są w wersjach:
A
B
C
D
G
A i B nie odtwarzają płyt DX, czyli nie działa na nich mapa polski. C, D i G to nawigacje DX, czyli działa w nich płyta z mapą polski. Z tego co wiem to wszystkie poza G mają po jednym wtyku na np tuner tv. G ma ich aż 3 i można ją podłączyć do klimy automatycznej.
Mi tata obiecał, że gdy sprzeda Superba to wstawimy jego navi do mojego.
Wtedy logo początkowe trza zmienić ze skody na VW.
A
B
C
D
G
A i B nie odtwarzają płyt DX, czyli nie działa na nich mapa polski. C, D i G to nawigacje DX, czyli działa w nich płyta z mapą polski. Z tego co wiem to wszystkie poza G mają po jednym wtyku na np tuner tv. G ma ich aż 3 i można ją podłączyć do klimy automatycznej.
Mi tata obiecał, że gdy sprzeda Superba to wstawimy jego navi do mojego.
Wtedy logo początkowe trza zmienić ze skody na VW.
Ostatnio zmieniony pt lip 29, 2005 09:26 przez 1 6 D, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak będzie impulsator to już będzie działać. Położyć można pod deską rozdielczą antenę do GPSu i tak można jeździć. Tylko metodę mechanicznego montażu w deskę muszę wymyśleć jeszcze. Ja bym wtedy skusił się na antenę w dach z GPS od VW. Po takim montażu ustawia się impulsy na 1 obrót koła i jego obwód.