[Mk2] 20V TURBO
Moderator: G0 Karcio
witam,zima na szczescie slabiutka to jeszcze sobie jezdze,nawet zalozylem nowe alu dla przymiarki. a jak spadnie snieg to koniec to koniec jazdy, a przy modach narazie brak postepu drugie turbo ,kolektor chip leza i czekaja na montaz ,tylko brak mi czasu, ale w styczniu sie wezme za to,jutro moze jakies aktualne foto wrzuce.
- beny841
- Użytkownik
- Auto: MK1
- Silnik: 1.9
Rondel pisze:drugie turbo ,kolektor chip leza i czekaja na montaz
no to czekamy na efekt po montażu
Ostatnio zmieniony czw gru 27, 2007 23:59 przez beny841, łącznie zmieniany 1 raz.
mój klekot http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=864968#864968
RONDEL mówiac drugie masz na mysli BI wiem ze wy tam potraficie takie zeczy
brzmi zachecajaco,ale az tak nie bede szalal.raczej spokojnie 250-260KM wystarczy.turbina z paletyVAG.czyli K04-02 z s3 ,kolektor s3 ale jeszcze do konca nie jestem jego pewny,moze bede rzezbil nowy,wtryski s3 lub s2 ,nowy soft.
[ Dodano: 31 Gru 2007 15:43 ]
a zapomnialem jakies fotki,kolka to klasyka BORBET A. przepraszam ale zdjacia slabej jakosci.wyglada moze bardziej agresywnie ,ale zobacze jeszcze jak bedzie sie prezentowac z plaskimi deklami borbeta.wtedy albo wymienie na poprzednie lub zostana.
brzmi zachecajaco,ale az tak nie bede szalal.raczej spokojnie 250-260KM wystarczy.turbina z paletyVAG.czyli K04-02 z s3 ,kolektor s3 ale jeszcze do konca nie jestem jego pewny,moze bede rzezbil nowy,wtryski s3 lub s2 ,nowy soft.
[ Dodano: 31 Gru 2007 15:43 ]
a zapomnialem jakies fotki,kolka to klasyka BORBET A. przepraszam ale zdjacia slabej jakosci.wyglada moze bardziej agresywnie ,ale zobacze jeszcze jak bedzie sie prezentowac z plaskimi deklami borbeta.wtedy albo wymienie na poprzednie lub zostana.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pn gru 31, 2007 16:30 przez Rondel, łącznie zmieniany 1 raz.
- miHoo79
- Ma gadane
- Kontakt:
Zdecydowanie lepiej na borbetach i poszukaj plaskich dekli bo wygladaja duuuuzo lepiej.
We wnetrzu na pierwszych fotach nie pasowaly mi dodatkowe wskazniki i lcd - brak konsekwnecji kolorystycznej - gdyby byly czarne ramki byloby super ale to tylko moje zdanie. Borbety wygladaja tez ladnie gdy maja ramiona pod kolor auta prysniete lub wypolerowane plaskie dekle... pozdrowienia
We wnetrzu na pierwszych fotach nie pasowaly mi dodatkowe wskazniki i lcd - brak konsekwnecji kolorystycznej - gdyby byly czarne ramki byloby super ale to tylko moje zdanie. Borbety wygladaja tez ladnie gdy maja ramiona pod kolor auta prysniete lub wypolerowane plaskie dekle... pozdrowienia
- barteKKK03
- V.I.P.